Фреймут не одна: як виглядає молодша сестра екс-ревізорші, про любов до якої вона ніколи не мовчить (Фото)

Відома українська ведуча Ольга Фреймут виховувалась в родині не одна. В неї є молодша сестра Юлія, яку екс-ревізорша не приховує. Подивіться, як виглядає найближча родичка телезірки.

Популярна ведуча Ольга Фреймут має рідну сестру Юлію. Нещодавно вона побувала в гостях у батьків та показала, як виглядає її молодша родичка. Подивіться і ви, якою є Юлія Фреймут.

42-річна ведуча і українська журналістка Ольга Фреймут росла в родині не одна. Батьки подарували їй молодшу сестричку, з якою жінка тепло дружить навіть у дорослому віці. Як виглядає Юлія Фреймут, можна побачити на офіційній сторінці її знаменитої родички в Instagram.

Попри те, що Ольга Фреймут останніми роками мешкала за кордоном разом із дітьми та чоловіком Володимиром Локотко – вона не забувала й про ту родину, в якій росла.

Нещодавно Ольга Фреймут повернулась до України разом із доньками. Звісно ж, це стало чудовим приводом для того, щоб зустрітись із сестрою та племінницею Елею. До того ж, донька рідної сестри відзначала день народження, тож у Ольги зʼявилась можливість привітати дівчинку особисто.

Святкова подія була висвітлена ведучою у соцмережах, завдяки чому її прихильники змогли побачити, як виглядає племінниця телезірки та який торт куштували гості на дні народження іменинниці.

Сестра Ольги Фреймут із донькою
Сестра Ольги Фреймут із донькою

Трохи раніше Ольга Фреймут оприлюднила і фото зі своєю сестрою Юлею. На світлині її можна побачити у вишуканій червоній сукні, а поряд знаходиться її донька Еля. Слід зазначити, що молодша сестра має багато спільних рис із старшою і деякі з прихильників навіть можуть їх переплутати.

Обидві сестри Фреймут мають аристократичні риси обличчя і схожі за формою очі, губи та ніс. Водночас донька Юлії Фреймут не дуже схожа на свою матусю чи знамениту тітку. Імовірно, дівчинка перейняла більше батьківських генів.

Ольга Фреймут із молодшою сестрою Юлею
Ольга Фреймут із молодшою сестрою Юлею

Раніше Ольга Фреймут вже радувала прихильників спільним фото із молодшою сестрою. На ньому чудово видно, наскільки дівчата схожі одна із одною.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?