Не холостяк, як думають всі: 37-річний Ігор Ласточкін розповів про знайомство з дружиною, з якою має сина

Комік Ігор Ласточкін вже 13 років перебуває в статусі чоловіка для своєї дружини Анни, з якою вони виховують єдиного сина - як познайомилось подружжя?

Гуморист Ігор Ласточкін знайшов свою долю під час студентських років, коли, розпочавши навчання в університеті Дніпра на факультеті металургії, оселився в гуртожитку. В цьому студентському середовищі, яке здавалося звичайним, йому судилося зустріти свою майбутню половинку.

Прямо навпроти кімнати Ігоря жили дівчата, серед яких була Анна Португалова. Спочатку вона була для нього просто приятелькою. Їхні спільні розмови, дружні вечори та веселі пригоди з часом переросли в щось більше. Розуміння того, що між ними виникло справжнє кохання, прийшло поступово, і обидва зрозуміли, що не хочуть втрачати це почуття. У червні 2011 року Ігор і Анна вирішили укласти шлюб і офіційно стали чоловіком і дружиною.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Після майже трьох років подружнього життя у родині з’явився син, якого назвали Радомиром. Цікаво, що малюк з’явився саме 1 квітня, в день сміху, що виглядало як своєрідний знак долі, враховуючи те, що батько був відомим коміком. Проте життя гумориста було далеко від легкого. Ігору доводилося постійно подорожувати між Києвом і Москвою через численні комедійні проєкти. У цей час Анна, разом з маленьким сином, вирішила залишитися в Кам’янському, де вона жила разом із батьками.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

Ласточкін не планував зупинятися на досягнутому. З появою можливості він придбав квартиру в Києві, куди переїхала його родина. Однак це було лише першим етапом їхніх планів. Подружжя мріяло про більший і комфортніший приватний будинок.

У 2015 році кар’єра Ігоря отримала новий імпульс. Його запросили приєднатися до популярного проєкту “Ліга сміху” в ролі тренера, а наступного року він отримав пропозицію стати ведучим у шоу “Розсміши коміка”. Ласточкін вирішив покинути росію і повністю зосередитися на своїй кар’єрі в Україні.

Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною
Ігор Ласточкін розповів, як познайомився зі своєю дружиною

На початку повномасштабного вторгнення Ігор наполегливо радив своїй дружині Анні виїхати за кордон разом із сином через хвилювання за їхню безпеку. Однак пара вирішила залишитися разом, незважаючи на потенційні ризики та небезпеки, що могли загрожувати їхньому життю.

Нові статті

Схожі статті

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?

Понад 40 тисяч гривень: 31-річна KOLA похизувалась подарунками від чоловіка – сумка, прикраси й не тільки

Нещодавно співачка KOLA розповіла, що вийшла заміж за чоловіка-іноземця, а згодом показала коштовні подарунки від нього - що найдорожче дарував обранець для артистки?