Схожа з батьком, як дві краплі води: Лідія Таран показалась разом з 16-річною донькою від Андрія Доманського

Телеведуча 1+1 Лідія Таран проживає у Франції та нещодавно приїхала до України разом із донькою та показалась з нею на фото - як виглядає Василина?

Лідія Таран нещодавно вирішила поділитися з публікою фото своєї доньки Василини. На честь Дня Незалежності України телеведуча організувала спеціальну фотосесію разом із 16-річною дочкою. Василина була одягнена у традиційну вишиванку, що стало символічним жестом на знак поваги до української культури.

Лідія Таран повернулася з Франції до України не одна, а в компанії близької людини. Святковий день вони провели серед соняхів, чорнобривців і неперевершеної української природи, що додало особливого колориту цьому важливому моменту.

Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає її донька Василина. Фото з Instagram @lidiyataran
Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає її донька Василина. Фото з Instagram @lidiyataran

У своєму привітанні українцям до Дня Незалежності Лідія Таран зазначила, що серпень на рідній землі, серед квітучих соняхів і чорнобривців, а також у компанії вже дорослої 16-річної доньки був особливо приємним. Ведуча висловила гордість за свою країну і побажала всім українцям святкового настрою, підкресливши важливість цього державного свята для кожного українця.

У коментарях до фотографій сім’ї телеведучої користувачі активно висловлювали своє захоплення швидким дорослішанням її доньки Василини. Вони підкреслили помітні зміни в зовнішності дівчинки, порівнюючи нові знімки з попередніми, і акцентували увагу на її привабливості.

Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає її донька Василина. Фото з Instagram @lidiyataran
Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає її донька Василина. Фото з Instagram @lidiyataran

Відомо, що батьком Василини є Андрій Доманський, який здобув популярність як телеведучий. Після п’яти років спільного життя його шлюб з Таран завершився. З початком повномасштабного вторгнення Доманський, за інформацією Слави Дьоміна, вирішив виїхати з України. Він оселився в одній з країн Балтії. На даний момент Андрій Доманський виховує п’ятьох дітей, троє з яких ще не досягли повноліття.

Зараз 16-річна Василина навчається в ліцеї, продовжуючи навчання та активно дорослішаючи на очах оточуючих.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.