Це нереально: 54-річний Юрій Горбунов з двома синами на руках вразив мега-схожістю з 7-річним Іванком

Ведучий Юрій Горбунов два дні тому відзначив свій день народження. Чоловіку Каті Осадчої виповнилося 54 роки і з цим тата вітали і сини – Іван та Данило. Фото зі свята – вже у матеріалі.

Продюсер і ведучий Юрій Горбунов 24 серпня відсвяткував 54-й день народження. Його дружина Катя Осадча традиційно привітала коханого зі святом в соціальних мережах, а ось після роботи вдома чоловіка чекав по-справжньому приємний сюрприз.

Великий іменинний торт, прикрашений зверху купою не менш велетенських ягід малини та абрикосів. А ще – два чудових синочки, які із нетерпінням очікували цього дня, аби і татуся привітати, і смачненький тортик скуштувати.

На своїй сторінці Instagram в соціальних мережах Юрій Горбунов показав найкращі миті з особистого свята. Зокрема, там зʼявилося фото того самого торту зі свічками. За традицією, винуватець свята повинен був їх задмухати, а маленькі спадкоємці йому в цьому погодилися допомогти.

Горбунов підхопив обох хлопчиків, вдягнених у білі вишиванки, на руки та із посмішкою почав задмухувати свічки на святковому десерті. На світлині добре помітно, наскільки старших із синів Горбунова та Осадчої, Іванко – схожий на свого знаменитого татуся. Та молодшенький Данило – теж.

Цю родинну світлину Юрій Горбунов супроводив словами подяки. Він висловив її усім своїм друзям за неймовірну кількість привітань, кожне побажання та кожне вітальне слово, адресоване йому.

Люблю вас безмежно – зізнався іменинник

В коментарях під цим дописом відзначилась зі своїми вітаннячками акторка Ольга Сумська.

Янголятка і татко! Щирі вітання із новим життєвим роком, Юра! Будьмо – написала вона

Горбунов у відповідь намалював їй в рядочок багато смайлів у вигляді серця.

До речі, день народження Юрія Горбунова припадає на велике державне свято – День Незалежності України. Тому в його зірковій родині відзначають відразу дві урочисті події.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?