Змінились до невпізнаваності: 77-річна Софія Ротару показалася на фото разом із 54-річним сином Русланом

Софія Ротару має єдиного сина, з яким раніше часто публікувала фото в своїх соцмережах, але зараз зірка утримується від подробиць щодо її особистого життя - спільне архівне фото артистки з Русланом.

Співачка Софія Ротару привітала свого сина Руслана Євдокименка з особливим святом. 24 серпня, в день народження Руслана, зірка поділилася рідкісним архівним фото, на якому вона зображена разом із маленьким сином. На знімку Софія та її син обіймаються на фоні природного пейзажу, і обидва виглядають зовсім інакше, ніж тепер. Зі щирими емоціями співачка привітала сина, звернувшись до нього з ніжними словами.

Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом. Фото з Instagram @sofiarotaru.official
Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом. Фото з Instagram @sofiarotaru.official

Також Софія Ротару звернулася до своєї рідної країни. Зірка опублікувала фотографії, що зображують державний прапор та символічний образ Батьківщини-матері. Вона лаконічно привітала Україну, відзначаючи важливість цієї дати. Україна святкує 33-річчя своєї незалежності, і Софія Ротару приєдналася до загального святкування, виражаючи свою любов і підтримку рідній землі.

Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом. Фото з Instagram @sofiarotaru.official
Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом. Фото з Instagram @sofiarotaru.official

Після смерті батька в 2002 році Руслан Євдокименко взяв на себе усі продюсерські обов’язки, підтримуючи свою матір у творчій діяльності. Завдяки цій підтримці співачка змогла повернутися на сцену після втрати улюбленого чоловіка.

Щодо особистого життя Руслан познайомився з майбутньою дружиною Світланою у 1990 році. Її батько був бізнесменом, а сама Світлана навчалася на музичного продюсера. Подружжя вже багато років разом працює над розвитком бренду “Ротару”. У шлюбі з Світланою у Руслана народилися двоє дітей: син Анатолій та донька Софія.

Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом
Софія Ротару показала спільне архівне фото з сином Русланом

Нагадаємо, що нещодавно Софія Ротару святкувала свій 77-й день народження у колі близьких людей, зокрема у ресторані. В Інтернеті з’явилося відео, на якому її син Руслан і онука Соня вітають її. Підписники висловили припущення, що святкування могло відбуватися за кордоном, зокрема в Італії.

Нові статті

Схожі статті

Непублічний зовсім: зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук показала чоловіка-іноземця – переїхала з ним до Швейцарії

Життя Іванни Онуфрійчук кардинально змінилось після появи її чоловіка Алмаза, до якого вона переїхала в Швейцарію - як виглядає обранець телеведучої?

Пішла від чоловіка заради його друга: 34-річна Дорофєєва розповіла історію кохання з Мішею Кацуріним

У житті Наді Дорофєєвої стався неочікуваний поворот подій - співачка пішла до друга колишнього чоловіка Дантеса. Як саме почався роман артистки з Мішею Кацуріним?

Охорона, шлагбаум та безліч відеокамер: 41-річна Катя Осадча показала будинок, в якому живе з Горбуновим

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже протягом кількох років проживають за містом в будинку, де у них по сусідству були Каменських і Потап - як же виглядає двоповерховий палац телеведучих?

Від продюсерки до іншої продюсерки: як виглядають всі жінки 51-річного Пономарьова – на будь-який смак

Олександр Пономарьов має за собою два шлюби, яка закінчились не успішно, тож співак вирішив, що більше не буде публічно висловлюватись про особисте життя - що ж відомо про його попередніх партнерок?