Після розлучення з найбагатшою учасницею “МастерШеф” Катею Великою: її колишній приймає душ 1 раз на тиждень

Учасниця "МастерШеф" Катерина Велика розлучилась з чоловіком після 13 років шлюбу і ця розлука пішла на користь чоловіку точно, адже його життя заграло новими фарбами - що відомо?

Катерина є відомою учасницею кулінарного шоу “МастерШеф”, яка має репутацію найбагатшої серед учасників проєкту. Її життя привертає багато уваги, зокрема її стосунки та розлучення з чоловіком та відпочинок за кордоном, про що неодноразово згадувалося в медіа.

Її колишній чоловік, Андрій Великий, який здобув популярність завдяки своєму бізнесу та інвестиційній діяльності, активно веде свій блог у соціальних мережах, публікуючи фотографії з-за кордону. З огляду на ці пости, можна припустити, що він вже не проживає в Україні.

Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя
Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя

Під час повномасштабного вторгнення Андрій активно займався волонтерством, однак згодом перестав публікувати інформацію про свою допомогу у своєму блозі. Через рік після цього він знову з’явився в медіа, але вже знаходився в Європі. Варто зазначити, що Катерина та Андрій Великий були одружені протягом 15 років. У них є трирічний син, який проживає з матір’ю, але має можливість проводити час і з батьком.

Нещодавно колишній чоловік Катерини вразив своїх підписників, поділившись у соціальних мережах фотографією, на якій він повідомляв про своє нещодавнє приймання душу і планування наступного приблизно через тиждень. Це відбудеться аж через тиждень через те, що Андрій відвідає знаменитий фестиваль Burning Man, який проходить в американській пустелі Блек-Рок у штаті Невада.

Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя. Фото з Instagram @avelykyy
Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя. Фото з Instagram @avelykyy

Burning Man є щорічною подією, що триває вісім днів і відзначається своєю незалежною мистецькою спрямованістю. Під час фестивалю учасники зазвичай одягають нестандартні костюми, які намагаються вразити та дивувати інших. Організатори характеризують подію як експеримент зі створення спільноти, заснованої на радикальному самовираженні. Під час фестивалю в пустелі виставляють роботи сучасного мистецтва, а кульмінацією заходу є спалення величезної дерев’яної статуї людини в останній день.

Щороку фестиваль має свою унікальну тему, яка може варіюватися від “Добро і зло” до “Колесо часу” і так далі. Цього року Україна знову заявила про себе на фестивалі незалежного мистецтва Burning Man у США. Український художник Олексій Сай представив свою нову скульптуру, яка великими літерами утворює фразу “I’m fine”.

Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя. Фото з Instagram @avelykyy
Екс-чоловік учасниці МастерШеф Катерини Великої розповів, як змінилось його життя. Фото з Instagram @avelykyy

Для цього проєкту художник використав пошкоджені внаслідок вторгнення вуличні знаки, парканні елементи та ворота з різних регіонів України.

Тож як можемо побачити, Андрій не дуже сумує після розлучення та активно веде своє холостяцьке життя, публікуючи його в соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.