“Закохалася”: заміжня за американцем Міка Ньютон показала, на якого красеня проміняла чоловіка – він Бог

Українська співачка Міка Ньютон багато років тому переїхала до Америки. Там дівчина знайшла особисте щастя із американським бізнесменом Крісом Сааведрою. Але зараз все змінилося.

Міка Ньютон – 38-річна українська співачка, яка народилася в місті Бурштин на Івано-Франківщині. Багато років поспіль дівчина жила та розвивала творчу карʼєру в Україні.
В 2000-х роках її пісні звучали з багатьох національних радіостанцій. Ньютон активно створювала нові композиції та приймала участь у багатьох вокальних конкурсах.

В 2011 році виконавиця стала учасницею пісенного конкурсу “Євробачення”, а після цього проєкту зникла з медійного простору. Трохи згодом зʼясувалося, що Оксана Грицай (справжнє імʼя Міки Ньютон) вирішила випробувати Долю та побудувати творчу карʼєру за кордоном.

Спочатку артистка поїхала до Америки тимчасово і в 2013 році планувала повернутися назад. Але сталось по-іншому. В далеких краях Міка дійсно відшукала свою Долю. В США вона зустріла майбутнього чоловіка – бізнесмена Кріса Сааведру. Він залицявся до української красуні майже рік і, врешті решт – зміг свого досягти. Пара побралася законним шлюбом в 2018 році.

Їх родинна ідилія продовжується вже 6 років. Нещодавно Міка Ньютон ділилася із шанувальниками добіркою світлин з весілля подруги. На нього вона завітала з Крісом.
З того моменту пройшло лише декілька тижнів, і за цей час Міка встигла знайти собі… нового фаворита. Хто він?

Міка Ньютон знайшла собі нового коханого в Америці
Міка Ньютон знайшла собі нового коханого в Америці

В Stories Instagram Міка Ньютон продемонструвала того, в кого наважилась закохатись попри те, що все ще заміжня. Не поспішайте перейматись, бо до звичайної людини цей красень жодного відношення не має. Адже він… статуя духовного Божества на імʼя Будда.

Міка Ньютон зустріла цього красунчика десь посеред степів та зелених холмів, коли відправилась у подорож разом з чоловіком. Артистка повідомила, що вони разом з Крісом вирішили провести вихідні в Скотдейлі. Там у її обранця проходила конференція для акторів, після якої подружжя вирішили поїхати на відпочинок до свого улюбленого містечка Седона. Саме там Ньютон і відшукала собі нового фаворита.

Міка Ньютон показала нового фаворита
Міка Ньютон показала нового фаворита

Ним виявився стародавній просвітницький Бог Будда. Міка Ньютон зробила у відео невеличкий огляд нерухомої статуї, що розташувалась в одному з місцевих парків Седони. А ще зізналася, що закохалася в цього хлопа.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.