Пробігла 11 км за копійки: Марічка Падалко стала учасницею благодійного марафону і розсекретила зібрану суму

Марічка Падалко – не тільки талановита ведуча з "1+1", а ще й спортсменка. Колись вона зізнавалася, що любить бігати у вільний час. Тепер Марічка побігла ще і заради благодійності.

Марічка Падалко відома українській аудиторії як ведуча новин ТСН на каналі “1+1”. У вільний від роботи час 48-річна жінка полюбляє бігати. Іноді вона робить це заради зміцнення здоровʼя, а інколи – в межах благодійних заходів.

В своїй Stories Instagram Падалко розповіла, що пробігла черговий благодійний марафон. Цей захід відбувся в межах підтримки благодійних ініціатив некомерційної організації “NEXTSTEP UKRAINE”, що займається вирішенням питань реабілітації військових.

На пробіжку Марічка Падалко вийшла у світло-рожевій майці та капелюсі із козирком. З білими навушниками у вухах та посмішкою на обличчі телеведуча пробігла марафон довжиною в 11 км і наприкінці встигла ще й селфі зробити.

Марічка Падалко пробігла марафон та заробила 110 гривень
Марічка Падалко пробігла марафон та заробила 110 гривень

Падалко повідомила, що “набігала” на допомогу українським військовим 110 гривень.

Нескладні розрахунки дозволяють визначити, що за кожен км шляху бігунці платили 10 гривень. Таким чином Марічці вдалось завдяки власним зусиллям та здоровому способу життя внести свою частину добра в загальний збір для реабілітаційної компанії.

До речі, Марічка Падалко раніше зізнавалася, що біг став для неї справжнім емоційним рятівником. Адже завдяки пробіжкам їй вдається позбавитися від поганої енергетики та наповнитися суцільним позитивом.

За словами ведучої – біг її надихає, заспокоює, допомагає робити добрі справи та здійснювати власні мрії і бажання. Найкращим джерелом натхнення для Марічки стає якісна пробіжка десь на природі. Коли вона втомлюється від буденної одноманітності, то сідає за кермо автомобіля та виїжджає на природу з неймовірними краєвидами.

Саме там їй вдається активно відпочити та наповнитись позитивними енергіями задля нових звершень.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.