“Приїхав наш тато”: 45-річна Єфросиніна воззʼєдналася з чоловіком, розлучення з яким обговорювала вся країна

Ведуча Маша Єфросиніна поділилася щасливими емоціями з приводу воззʼєднання із чоловіком Тимуром Хромаєвим. Останні 2 роки він в їх будинку – гість не частий через особливості роботи.

Ведуча Маша Єфросиніна останні два роки не часто бачить свого чоловіка та батька молодшого сина Олександра і доньки Нани.

Справа в тому, що Тимур Хромаєв від початку повномасштабного вторгнення росіян пішов на передову боронити рідну державу і стояти на захисті власної родини.

Декілька місяців тому в суспільстві всерйоз обговорювали розлучення цієї пари. Та й сама Маша згодом підтвердила – колись в їх з Тимуром житті була настільки сильна криза, що вони навіть прийняли рішення розʼїхатися по різних домівках.

Сталась ця ситуація в далекому 2013 році. Ведуча зізнавалася, що був період, коли їй навіть дзвонити чоловікові не хотілося. Однак, криза минула, стосунки налагодилися і подружжя воззʼєдналися через пару років.

Зараз Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв знов переживають тривалу розлуку. Але не через сварки чи непорозуміння. Їх родину, як і багато інших українських родин – розділила війна. Чоловік змушений був відправитись на службу в ЗСУ і тепер зʼявляється вдома вкрай рідко.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

І тому рідкісні зустрічі стають для подружжя справжнім святом. День тому це свято стало подвійним, адже 10-річний син Єфросиніної та Хромаєва святкував день народження. Батько вирішив зробити родині сюрприз і повернувся додому неочікувано.

Він приїхав спеціально задля того, аби привітати хлопчика із днем народження. Але візиту господаря оселі зрадів не тільки іменинник, але й дружина Марія.

Молодший син Маші Єфросиніної відсвяткував день народження
Молодший син Маші Єфросиніної відсвяткував день народження

Як зізналася Єфросиніна — зустрічі з чоловіком завжди наповнюють її оптимізмом та позитивною енергією.

А потім трапилося те, від чого в мене зазвичай зникає втома та погані думки. І взагалі – налагоджується все в житті – зізналася ведуча. — Нарешті, приїхав наш тато.

В якості доказу своїх слів Єфросиніна оприлюднила в Stories декілька світлин зі святкування дня народження сина Сашка. На неяких з них вона стоїть поряд із Хромаєвим. Або на тлі хлопчачої компанії.

Марія Єфросиніна на дні народження сина Олександра
Марія Єфросиніна на дні народження сина Олександра

Марія розповіла, що їх з Тимуром син забажав у подарунок захід в стилі військової підготовки. Незважаючи на те, що їй напередодні вдалося спати лише 3 години, зіркова мама виконала бажання нащадка.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Разом з батьками та друзями іменинник приїхав на полігон, де зміг сповна насолодитися активними розвагами. В цей самий час Маша разом із чоловіком та друзями спілкувалися в орендованій альтанці неподалік.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.