“У мене немає онуків”: 62-річний Ігор Кондратюк розповів про своїх трьох дітей та чим вони займаються

Про життя Ігоря Кондратюка мало що відомо, але його фанатів завжди цікавить одне питання - це його особисте життя та діти. Продюсер дав коментар щодо цього та розповів усю правду.

Український продюсер Ігор Кондратюк останнім часом намагається максимально обережно ставитися до розголосу інформації про своє особисте життя та життя своїх близьких. Основною причиною такої обережності є питання безпеки родини. На даний момент багато членів його сім’ї або служать у збройних силах, або перебувають на тимчасово окупованих територіях. З огляду на це, продюсер утримується від публічних висловлювань, щоб уникнути можливих небезпек для рідних.

Ігор Кондратюк розповів, чим займаються його троє дітей
Ігор Кондратюк розповів, чим займаються його троє дітей

Кондратюк розповів, що у червні 2022 року він допустив помилку, коли зробив коментар про одного з родичів. Після цього йому зателефонували з тимчасово окупованого Каланчака в Херсонській області, де на той час перебували його близькі. Це стало чітким сигналом для нього про те, наскільки важливо бути максимально обережним у публічних висловлюваннях.

З тих пір продюсер усвідомив, що навіть незначна інформація про сім’ю може загрожувати їхній безпеці.

Ігор Кондратюк розповів, чим займаються його троє дітей
Ігор Кондратюк розповів, чим займаються його троє дітей

Ігор вирішив трішки розповісти про своїх дітей, але не детально. Відомо, що у нього з дружиною поки немає онуків, а його старший син, якому 37 років, нещодавно розлучився. Продюсер також окреслив три ключові складові, які, на його думку, стали основою їх тривалого і щасливого шлюбу з дружиною – любов, повага і терпіння.

У продюсера троє дітей, двоє синів та донька. Під час повномасштабного вторгнення старший син пережив розлучення і наразі не має дітей. Батьки також не мають онуків, натомість у них є дві собаки. Відомий продюсер зазначає, що разом з дружиною вони зрозуміли, що наявність онуків не є визначальним фактором їх щастя, адже це питання не підлягає їхньому контролю.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.