Найкрасивіша у “Кварталі-95” Олена Кравець зізналася, що має невиліковну хворобу: “На тілі з’явилися плями”

47-річна зірка "Кварталу 95" Олена Кравець розповіла про певні вади здоровʼя, з якими їй доводиться жити протягом останніх 6 років. Що саме сталося з артисткою - "Один Факт" розповість далі.

Колишня акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець зізналася, що вже декілька років поспіль страждає від невиліковної хвороби. Шість років тому на тілі знаменитості зʼявилися перші ознаки недуги.

Спочатку це була зовсім невеличка пляма, яка не створювала артистці жодних проблем. Кравець навіть і гадки не мала, що ця відмітина на тілі стане для неї серйозним випробуванням.

Інформацією про свою багаторічну недугу Олена Кравець вперше поділилась під час розмови із шоувумен Машею Єфросиніною. За словами акторки “Кварталу 95” – кропивʼянка стала для неї випробуванням. Недуга суттєво вплинула на її життя. Лікування видалося непростим та зайняло набагато більше часу, аніж передбачали спочатку.

Кравець зізналася, що приблизно 6 років тому в неї незрозуміло звідки зʼявилися на тілі червоні пухирці. Спочатку було невідомо, чому викикла така шкірна реакція. Однак Олена Кравець зауважила, що проблема виникла на тлі якогось емоційного потрясіння. З часом артистка зрозуміла, на яку саме подію відреагував її жіночий організм.

Олена Кравець зізналася, що має недугу, з якою їй доведеться жити далі
Олена Кравець зізналася, що має недугу, з якою їй доведеться жити далі

За словами Кравець – вона після появи плями відразу її сфотографувала та відправила своїй лікарці. Фахівчиня відразу сказала, що це – кропивʼянка та перейматись не слід. Бо зазвичай вона проходить максимум через 6 тижнів.

І я не парилася – зізналася Кравець. – І ось минуло 6 тижнів, а кропивʼянка не минула

Зірка “Кварталу 95” повідомила, що ця недуга є невиліковною та супроводжує її протягом декількох років.

Ми з нею за ручку. Вона памʼятає про мене, а я — про неї. Не даємо одна одній про себе забути — пожартувала Кравець.

Також артистка зазначила, що зараз знаходиться в процесі зцілення. Їй вдалось знайти певні психологічні та медикаментозні засоби для того, аби оточити та знищити цю недугу. Кравець зізналася, що в певний момент вона навіть подумала, що проблема минула. Але після прийому в сімейної лікарки зрозуміла – ще треба поборотися.

Знаменитість розповіла, що в планах у неї — завершити лікування. За словами Олени Кравець – вона стала справжнім фахівцем в галузі недугів, які наче є, але не супроводжуються болем.

Кропивʼянка, яку діагностували в Олени Кравець – це токсико-алергічний дерматоз, що проявляється появою рожевих пухирців на шкірі. Недуга супроводжується сильним свербінням.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?