“Я вже на коні, як то кажуть”: 51-річний Олег Винник розповів усю правду про його серйозну хворобу

Олег Винник продовжує дивувати фанатів своєю неочікуваною появою в медіа за 2,5 роки - співак вперше розповів про свою втечу та який стан здоров'я наразі.

У програмі “Говорить вся країна” Олег Винник вперше за довгий час особисто звернувся до шанувальників і роз’яснив ситуацію, що склалася щодо його здоров’я.

Зокрема, він прокоментував чутки про серйозну хворобу, через яку йому довелося проходити лікування у Німеччині. Як з’ясувалося, ці чутки мали підстави, і хоч артист не вдавався в деталі свого захворювання, він зізнався, що певний період перебував у дуже важкому стані. Він навіть не був впевнений, чи зможе повернутися до свого колишнього життя.

Проте з часом його стан поступово поліпшився, і тепер він готовий знову радувати своїх фанів новими хітами.

Олег Винник вперше заговорив про свою серйозну хворобу
Олег Винник вперше заговорив про свою серйозну хворобу

Виконавець зазначив, що ситуація з його здоров’ям стала покращуватися, і на даний момент він вже відновився, як він сам висловився, “знову на коні”. Багато людей вже знають, що його проблеми зі здоров’ям почалися ще до початку вторгнення, і перший рік його ні для кого не існувало.

Тоді його соціальні мережі були недоступні через колишній менеджмент, і через це багато деталей про його хворобу залишалися невідомими. Артист підкреслив, що не бажає розповідати про свої проблеми зі здоров’ям детально, адже для нього важливіше, щоб люди приходили на його концерти і насолоджувалися його музикою.

Олег Винник вперше заговорив про свою серйозну хворобу
Олег Винник вперше заговорив про свою серйозну хворобу

Також Винник розглянув питання своєї нещодавньої втечі і підкреслив, що він ніколи не мав наміру кудись тікати, оскільки це не відповідає його стилю. Він заявив, що завжди зосереджений на виконанні своїх обов’язків і щиро вдячний своїм шанувальникам за їх підтримку, включаючи відвідування концертів і фінансову підтримку.

Артист також зазначив, що гроші за концерти не були використані на особисті потреби, а були повністю спрямовані на підтримку важливих справ. Він подякував Богу за надані пісні, які дозволяють йому продовжувати спілкування з публікою, підкреслюючи, що процес створення музики триває.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.