“Це так і тягнеться”: Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її 36-річного брата Сергія

Оля Цибульська досить часто ділиться історіями про свою сім'ю та показує її у своєму Instagram. Цього разу співачка вирішила згадати про меншого брата, на якого відкрили справу.

Українська співачка Оля Цибульська висловилася про кримінальне провадження, яке було відкрито проти її брата Сергія на самому початку повномасштабного вторгнення. Ще на початку війни Сергій активно долучився до підтримки українських військових, використовуючи свої ресурси як власник автосалону вживаних автомобілів. Його внесок був зосереджений на забезпеченні бійців транспортними засобами.

Проте на той момент існуючі в Україні закони не відповідали новим реаліям, що спричинило певні питання з боку правоохоронних органів. За словами Олі Цибульської, справа проти її брата протягом років не просувалася, але вона має впевненість, що в майбутньому все вирішиться на користь її близької людини.

Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата
Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата

Оля зазначила, що ситуація тягнеться вже давно. Вона пояснила, що на початку війни багато людей кинулися на допомогу, але в Україні тоді і досі відсутні чітко регульовані законодавчі норми, що визначають, як правильно надавати таку допомогу. Вона вважає, що це є частиною еволюційного процесу формування нової держави, і сподівається, що всі проблеми будуть вирішені у майбутньому.

Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата
Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата

Артистка повідомила, що її брат зазнав конфіскації всього майна. Зокрема, у Сергія, який володів бізнесом у вигляді автосалону в Києві, також були забрані всі автомобілі.

Співачка розповіла, що її брат, якому зараз 36 років, активно зайнявся спортом і на даний момент тренується в боксі. Нещодавно Сергій провів свій перший серйозний поєдинок з професійним боксером. Його підготовка до цього моменту тривала кілька місяців, і в результаті його старання привернули увагу організаторів професійної ліги, які запросили його взяти участь у важливому поєдинку.

Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата
Оля Цибульська розповіла, як вирішилась кримінальна справа її брата

Це змагання було дійсно серйозним, оскільки в кутку Сергія перебував досвідчений професіонал з великим стажем. Співачка висловила свою гордість за брата і за його витримку в таких умовах.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.