Її вистачило на 1 годину 20 секунд: Тіна Кароль на шляху до подолання рекорду Гіннеса – це тільки початок

Тіна Кароль встановила новий для себе рекорд у планці ще й зі співом - залишився ще світовий. Поп-діва показала свої досягнення в спорті та надихнула фанатів.

Тіна Кароль активно веде здоровий спосіб життя і приділяє значну увагу фізичній підготовці. Останнім часом вона зосередилася на йозі, обираючи найбільш складні пози для досягнення нових висот у цій практиці. Тіна регулярно ділиться своїми успіхами з прихильниками, що додає мотивації її шанувальникам.

Остання подія, що привернула увагу, стосується відео, яке було опубліковане тренеркою Тіни Кароль, Іриною Ковальчук. У цьому відео Тіна демонструє свою вражаючу витривалість, стоячи в позиції планки протягом тривалого часу, а саме година та 20 секунд, і виконуючи свою пісню. Відео супроводжує секундомер тренерки, яка показує рекордний час, що співачка провела в цій складній позі.

Тіна Кароль показала, як простояла в планці зі співом понад годину. Фото з Instagram @irina.kovalchuk
Тіна Кароль показала, як простояла в планці зі співом понад годину. Фото з Instagram @irina.kovalchuk

Ірина Ковальчук вказала на те, що під час такої тривалої практики планки, підкріпленої виконанням пісні, жодна мить не пройшла непомітно. Вона підкреслила, що немає нічого неможливого, коли душевна музика і фізичні зусилля об’єднуються в єдине ціле. Тренерка висловила гордість за досягнення Тіни та зазначила, що це успіх у світі йоги та музики.

Варто зазначити, що Ірина Ковальчук також скористалася можливістю, щоб ексклюзивно прослухати нову програму туру Тіни Кароль. Вона поділилася враженнями про те, що співачка готує щось нереальне для своїх прихильників, і висловила щиру рекомендацію відвідати концерти Тіни, які, на її думку, принесуть багато емоцій і вражень.

Тіна Кароль показала, як простояла в планці зі співом понад годину
Тіна Кароль показала, як простояла в планці зі співом понад годину

У завершення свого посту Ірина Ковальчук поставила питання своїм підписникам, чи не варто включити в тренування новий елемент – планку зі співом. Це питання викликало зацікавленість і обговорення серед її аудиторії, що свідчить про позитивну реакцію на новаторські підходи в спорті та тренуваннях.

Нові статті

Схожі статті

Хитрий чи винахідливий? Джамала розповіла, як її чоловік ділить з нею сімейні обов’язки: “Я можу спати”

Джамала разом із Бекіром вже 7 років разом і виховують трьох синів, але як вони ділять сімейні обов'язки між собою та хто домінує - співачка не стала мовчати.

Куди зник ведучий найдовшого ТВ-шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк: Козловський все про нього знає

Ігор Кондратюк постійно опиняється в центрі уваги, коли заходить мова про критику та продюсер не стримує себе в своїх словах, але де ж чоловік зараз і чим займається?

47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.

Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?