Цього дуету фанати точно не чекали: 49-річний Святослав Вакарчук заспівав із екс-футболістом Шевченком

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здивував фанатів чарівним дуетом. Він виступив в тандемі із екс-футболістом Андрієм Шевченком. Відео пісні дивіться у матеріалі від "Один Факт".

49-річний лідер гурту “Океан Ельзи” Вакарчук здивував своїх прихильників щирим дуетом. Разом із колишнім футболістом Андрієм Шевченком він заспівав власну пісню.

Вакарчук разом із Шевченком прибули в гості до бійців 13-ї бригади національної гвардії України “Хартія”. Хлопці підтримали українських захисників та здивували їх спільним дуетом.

На особистій сторінці в Instagram Вакарчук оприлюднив відповідне відео. Артисти зазначив, що вони із Шевченком вирішили зробити таку ось маленьку творчу імпровізацію.

Співак та футболіст виступили перед камерою на тлі великого українського прапору, що був розгорнутий на стіні. В якості твору для виконання вони обрали пісню “Океану Ельзи” “Оберіг”. Святослав Вакарчук взяв до рук гітару і… Їх дует із Шевченком дійсно вийшов неперевершеним.

Неочікуваний, але дуже відвертий дует – зробив підпис до відеоролику Вакарчук

В коментарях до відео з піснею користувачі висловили слова захоплення новим дуетом. Один із прихильників назвав творчий тандем справжніми красенями і подякував за те, що вони висловлюють підтримку військовим.

Святослав – невтомна й мужня людина, справжній патріот та син України. Шевченко – про що говорити, кумир дитинства. Як же круто! – написав він

Дві легенди – написав свій коротенький коментар інший користувач

До речі, в кадрі відео помітно не тільки музичні атрибути, а ще й футбольні. Зокрема, на столі, за яким сиділи Шевченко із Вакарчуком – лежать два жовтих мʼячі та купа українських прапорів.

Поряд із Андрієм Шевченком на столі стоїть планшет. Також помітно, що похідна гітара Святослава Вакарчука містить на своїй поверхні багато різноманітних автографів.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?