Їх було 4: Олександр Усик розповів, які країни пропонували йому змінити громадянство за великі гроші

Український боксер Олександр Усик назвав країни, які пропонували йому змінити громадянство за гроші. Але він залишився вірним рідній Україні. Які саме держави висували таку пропозицію?

Український боксер та чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик декілька разів отримував вигідні пропозиції від інших держав щодо зміни громадянства.

Спортсмен розповів, що йому пропонували великі гроші за те, аби він змінив громадянство і таким чином міг би виступати за іншу країну.

За словами боксера, подібні пропозиції надходили до нього із різних країн і першою серед них була країна-агресорка – росія.

Мені росія це пропонувала – зазначив Усик

Олександр Усик розповів, які країни пропонували йому змінити громадянство за гроші
Олександр Усик розповів, які країни пропонували йому змінити громадянство за гроші

Однак він зазначив, що це було давно – ще тоді, коли він виступав в складі аматорів. Подібний варіант пропонувала і Туреччина. Також аналогічні пропозиції поступали Усику від Ірландії та Азербайджану.

Олександр Усик усім країнам відмовляв в проханні змінити громадянство. За словами боксера – він в грошах особливої потреби не мав. Та й зраджувати рідній країні не бажав.

Нещодавно Олександр Усик розповідав, що робив та як святкував свою перемогу в травні 2024 над Тайсоном Фʼюрі. Боксер повідомив, що наступного дня після бою до нього подзвонила його донька Ліза. Вона зізналась, що в неї реально крутий тато. Від подякував доньці і на цьому все. Із родиною вони його перемогу на ринзі не святкували.

Боксер зізнався, що вони разом просто повечеряли та помолилися Богу. Усик зазначив, що приділяти багато часу родині не виходить. Адже в нього – дуже багато роботи, бо потрібно повільно та вперто змінювати світ боксу.

В цьому році Олександр Усик став першим з 1999 року боксером після Леннокса Льюїса, якому вдалося здобути звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Матч-реванш між ним та Тайсоном Фʼюрі відбудеться 21 грудня поточного року.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?