Вона їй як старша сестра: 36-річна Леся Нікітюк показала свою маму – жінка на мільйон, але вже одружена

Леся Нікітюк хоч і живе в Києві, але часто навідується до рідного міста в Хмельницький та показує, як проводить час зі своєю родиною - як виглядає головна жінка в житті телеведучої?

Леся Нікітюк виросла в родині звичайних робітників у місті Хмельницький. Її батьки Катерина Петрівна і Іван Іванович працювали на машинобудівному заводі “Укрелектроапарат”. Незважаючи на свою повсякденну роботу, сім’я активно займалася художньою самодіяльністю. Мати Лесі була активною учасницею хору і майстерно грала на баяні, а її бабуся, хоч і працювала листоношею, але славилася як найкраща тамада на весільних урочистостях.

Усі члени родини були відомі своїм чудовим почуттям гумору, яке було незмінним надбанням сім’ї — кожен з них умів жартувати і розвеселити оточуючих.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет
Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет

З раннього дитинства батьки прищепили доньці важливі якості, такі як працьовитість і турботу про домашній затишок. Леся швидко навчилася готувати, підтримувати порядок і створювати комфорт в домі. Проте батьки, маючи плани на майбутнє своєї доньки, вирішили, що вона повинна стати професійною плавчинею, і тому записали її до секції плавання.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет
Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет

Нікітюк демонструвала значні досягнення в спортивній сфері, регулярно здобуваючи перемоги на змаганнях і вселяючи оптимізм щодо своєї майбутньої кар’єри в цьому напрямку. Проте, незважаючи на успіхи в спорті, вона мріяла про бізнес і з дитинства намагалася заробляти самостійно.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет
Леся Нікітюк показала, як виглядає її мама Кет

Слід зазначити, що з батьками у Лесі склалися дуже теплі і довірчі стосунки. У будь-який вільний від роботи час вона намагається приїхати додому в Хмельницький, де проводить час із рідними. Телеведуча завжди мріяла про те, щоб купити батькам будинок, як знак вдячності за їхню підтримку і віру в неї протягом усього життя. Її мрія була реалізована, і вже кілька років її рідні не живуть у скромній квартирі, а насолоджуються життям у великому будинку з комфортним двором.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.