Як Володимир Остапчук відреагував на вагітність 24-річної дружини: “Він сказав, що не може бути так швидко”

Дружина ведучого Володимира Остапчука, Катя Полтавська розповіла, як чоловік відреагував на новину про її вагітність. Майбутня мама зізналася, що народження дитини вони не планували.

Ведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катя Полтавська зараз знаходяться в очікуванні народження спільного малюка. Невдовзі щасливе подружжя стануть батьками маленького синочка. Для Каті Полтавської цей малюк стане первістком. Володимир Остапчук стане батьком втретє.

 

Майбутня матуся активно ділиться у соцмережах багатьма подробицями свого життя із прихильниками. Зокрема, раніше Катя Полтавська розповідала про те, які стосунки в її чоловіка зі своїми дітьми від попереднього шлюбу. Тепер жінка вирішила розсекретити, як дізналась про власну вагітність і якою була реакція на цю новину у Вови Остапчука.

 

Катерина Полтавська на особистій сторінці в Instagram майже щодня ділиться із користувачами новинами щодо перебігу своєї вагітності. Наприклад, днями дружина Остапчука в подробицях розповіла про те, як зрозуміла, що вона вагітна.

 

За словами Полтавської – так скоро вагітність вони із коханим не планували. Однак останнім часом дівчина ретельно відслідковувала період настання овуляції в свого лікаря-гінеколога. Однак консультація спеціаліста не дуже допомогла подружжю. Тому Катя із Володимиром просто віддали цю подію на розсуд Всесвіту. Вони продовжували працювати в цьому напрямку і, врешті решт – їх зусилля дали свій результат.

 

Через певний час після спроб завагітніти в Катерини Полтавської сталася затримка. Оскільки в дівчини менструальний цикл завжди був нерегулярним – Полтавська спочатку навіть нічого не запідозрила. Однак тест на вагітність все ж придбала і зробила.

24-річна Полтавська розсекретила, як Остапчук відреагував на її вагітність
24-річна Полтавська розсекретила, як Остапчук відреагував на її вагітність

Перший тест не показав позитивного результату. Але вже при другій перевірці зʼявилася дуже бліда друга смужка. Майбутня мама спочатку не повірила в цю приголомшливу новину. Показала тест чоловікові, але Вова Остапчук відразу сказав, що так швидко вагітність наступити не могла.

Полтавська з Остапчуком вирішили не чекати з моря погоди та відправились в клініку, аби здати аналіз і впевнитись у наявності вагітності.

Результати аналізу прийшли швидко. Це сталось, коли подружжя повертались додому з клініки. Катя отримала відповідний лист на електронну пошту.

24-річна Полтавська розсекретила, як Остапчук відреагував на її вагітність
24-річна Полтавська розсекретила, як Остапчук відреагував на її вагітність

Коли лікарка підтвердила вагітність Полтавської — вона розплакалась від щасливих емоцій. Остапчуку навіть довелося зупинити машину та зʼїхати з дороги. Протягом наступних 5 хвилин вони просто обіймалися. Цей момент Полтавській не вдалося зняти на відео, про що вона дуже жалкує.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?