Джей Ло їй у підмітки не годиться! 45-річна Оля Полякова показала ідеальну фігуру в крихітному купальнику

Оля Полякова хоч і на відпочинку, але про своїх фанатів не забуває - співачка опублікувала відео, в якому показала свою фігуру та розсекретила вагу.

Оля Полякова вразила своїх фанатів новим відео, яке вона опублікувала в Instagram. На короткому роліку, який був знятий на балконі її готельного номера, артистка з’явилася у чорному бікіні з золотими деталями, яке підкреслювало її ідеальні форми. Її образ доповнювали стильні сонцезахисні окуляри, в’єтнамки та віяло, що створювало ефект розслабленого відпочинку.

В описі до відео співачка жартівливо зазначила, що спекотна погода трохи втихла, і висловила сподівання, що короткі ролики, які тривають менше трьох секунд, зможуть швидше набрати популярність.

Оля Полякова показала свої форми в купальнику на відпочинку. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова показала свої форми в купальнику на відпочинку. Фото з Instagram @polyakovamusic

Окрім цього, в Instagram Полякова показала інші ракурси свого тіла, продемонструвавши підтягнутий прес і стрункі ноги, що ще раз підтвердило її спортивну і витончену форму.

Королева ночі нещодавно розсекретила свою вагу та продемонструвала свою струнку фігуру. Артистка повідомила, що її зріст 180 см, і поділилася, що наразі вона має ідеальну вагу для своїх параметрів. У своїх соціальних мережах вона показала момент, коли стала на ваги, які показали цифру 66,6. Співачка зазначила, що це число відповідає її ідеальному ваговому стандарту.

Оля Полякова показала свої форми в купальнику на відпочинку. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова показала свої форми в купальнику на відпочинку. Фото з Instagram @polyakovamusic

Шанувальники, як і завжди, не скупилися на похвали для Полякової. Зокрема, велика увага була приділена її вражаючим довгим ногам, які не залишили байдужими користувачів. Інші коментатори захоплювалися її фігурою, називаючи її просто неймовірною. У своїх відгуках вони використовували метафори, такі як “космос”, для опису її зовнішності, і навіть порівнювали її з пожежою, що підкреслює гарячий і вражаючий вигляд знаменитості.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.