Щаслива мамуся Джамала приймає привітання з четвертим поповненням в сім’ї: від малюка очей не відвести

41-річна Джамала в травні набула статусу багатодітної матусі. Вона народила третього синочка – Аліма. З того моменту пройшло 3 місяці і в родині артистки зʼявився четвертий. Хто він і як виглядає?

Українська співачка Джамала в травні 2024 року стала багатодітною мамою. Вона народила третього синочка і відтоді знаходиться в постійних турботах, з якими стикаються усі новоспечені матусі. Оскільки Джамала є активною користувачкою соціальних мереж, то її прихильники мають змогу бачити деякі моменти з життя улюбленої виконавиці.

І хоча турбот в молодої мами вистачає з головою – Джамала знов зважилася на… поповнення.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

В родині естрадної артистки оселився маленький пухнастик. Справа в тому, що 27 серпня жінка святкувала день народження. Імовірно, цей песик став одним із подарунків до її свята.

До речі, цуценя, що оселилося в будинку Джамали – належить до породи мальтіпу. Малюк має кудлату шерсть коричневого кольору. Зовні він схожий на песика, який мешкає в оселі акторки Ксенії Мішиної та належить до тої ж породи.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

У свій день народження Джамала потішила користувачів соціальних мереж милими кадрами із цуценям, яке відтепер буде жити в неї вдома і, імовірно – стане справжнім пухнастим другом для її старших синочків.

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

Зірка поділилась в Instagram радісними кадрами із кудлатим улюбленцем. Вона розповіла, що назвала нового мешканця Кофі. На фото помітно, що артистка поряд із песиком не стримує емоцій радості. Джамала тримала чотирилапого друга на руках та від щастя зацілувала крихітку в пухнасту мордочку.

Тепер у мене є Кофі. Ласкаво просимо до сімʼї — підписала милий кадр українська виконавиця

Джамала приймає вітання з четвертим поповненням
Джамала приймає вітання з четвертим поповненням

Імовірно, цей милий песик став подарунком для Джамали з нагоди її дня народження.

Насправді, ніяких подробиць щодо історії його появи в родині вона не розповіла.

Трохи раніше Джамала показувала найкращий презент, який вона сама собі зробила до 41-річчя. Для співачки найціннішим подарунком є третій синок Алім, що народився 24 травня в одному з київських пологових будинків.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?