З макіяжем і манікюром: 87-річна Ада Роговцева “припала до рук” молодшого на 36 років Ахтема Сеітаблаєва

Акторка Ада Роговцева у 87 років — все ще у гарній формі. Попри почесний вік вона продовжує виходити на сцену. Ба більше – ще й станцювати може із Ахтемом Сеітаблаєвим, що молодший на 36 років.

Українська акторка Ада Миколаївна Роговцева в свої 87 років почувається на 18. Вона не тільки на сцену може вийти, а ще й станцювати запальне танго разом із колегою по театру, 51-річним Ахтемом Сеітаблаєвим.

Як відомо, в середині літа 2024 року чоловік офіційно розірвав стосунки із обраницею Марʼяною Боцвинюк, яка була молодшою за нього на 20 років. На початку літа артист повідомив про кризу в стосунках із коханою жінкою потім діло взагалі дійшло до розлучення.

Ада Роговцева станцювала на сцені театру з Ахтемом Сеітаблаєвим
Ада Роговцева станцювала на сцені театру з Ахтемом Сеітаблаєвим

Тож, Ахтем зараз – завидний холостяк і користується цим на повну. Зокрема, він був зовсім не проти станцювати разом із чарівною Адою Роговцевою. Щоправда, їх танець був лише частиною спектаклю під назвою “Будьте, як вдома”.

До речі, театральна вистава була поставлена 15 років тому донькою Ади Миколаївни – Катериною Степанковою. Цікаво, що спочатку у сюжеті усі актори розмовляли… російською мовою. До того ж, одну із головних ролей в ньому грав молодий та перспективний актор Паша Лі.

Часи міняються. Після початку повномасштабного вторгнення росіян у лютому 2022 року вистава “Будьте, як вдома” була поставлена на паузу. Її показ на сцені українського театру відновили майже через 2 роки. Тепер в ній вже не побачити Павла Лі, бо він взяв на себе відповідальність на початку війни та працював волонтером у Бучі. Вийти із окупованого міста хлопець не встиг і загинув.

Після відновлення постановки усі колеги присвячують її саме йому. Режисерка вистави Катерина Степанкова вирішила, що нікому більше не довірить ту роль, яку в її виставі грав Павло. І тому трохи змінила сюжет. Звісно ж, спектакль став україномовним, а ще в ньому зʼявилися двійко діточок-підлітків.

Ада Роговцева станцювала на сцені театру з Ахтемом Сеітаблаєвим
Ада Роговцева станцювала на сцені театру з Ахтемом Сеітаблаєвим

Ада Миколаївна Роговцева попри почесний вік не стала відмовлятись від участі в спектаклі. Ба більше, артистка залюбки виходить на сцену до своїх глядачів та зі сльозами на очах згадує колегу Пашу Лі. Слід зазначити, що Ада Роговцева просто обожнювала цього хлопця і вважала його своїм найближчим товаришем.

У виставі “Будьте, як вдома” є цікава сцена, в якій Ада Миколаївна виконала романтичне танго разом із актором Ахтемом Сеітаблаєвим. Артистка на сцені рухається настільки органічно та граційно, що відвести очей від цього танцю не можна.

Та й як можна інакше – коли поряд такий кавалер, як Ахтем. Він і грати встигає в театрі, і в ЗСУ служить. З таким чоловіком кожна жінка буде почуватись легко та спокійно.

Нові статті

Схожі статті

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?