Шоу “Холостячка” їй не потрібне: 38-річна Огнєвіч розповіла про романтичні почуття до одруженого чоловіка

Злата Огнєвіч презентувала нову пісню в дуеті з Максимом Бородіним та кліпом натякнула на можливий роман з одруженим чоловіком - що відомо про це?

Співачка Злата Огнєвіч і артист Максим Бородін нещодавно випустили спільну ліричну пісню, яка одразу привернула увагу шанувальників завдяки яскравій хімії, що з’явилася між ними у кліпі. Це породило чутки про можливі стосунки між артистами, хоч і Максим Бородін, як відомо, перебуває у стосунках з дружиною. Вже з’явилися повідомлення, які натякають на те, що між Златою Огнєвіч і Максимом Бородіним могло виникнути більше ніж просто робоче співробітництво.

Злата Огнєвіч не забарилася з реакцією на ці чутки. Вона відкинула всі спекуляції, закликавши фанатів не шукати прихований сенс у відео та сприймати його як частину кінематографічного процесу.

Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком

Також Злата Огнєвіч піддалась критиці через текст своєї нової пісні, і зокрема за використання слова “біжав”. Рецензенти та слухачі висловили незадоволення цим словом, яке, на їхню думку, не відповідає сучасним нормам української мови. Щоб розвіяти сумніви, Злата звернулася за консультацією до філолога, який підтвердив, що таке використання слова є цілком прийнятним у рамках літературної мови.

Артистка пояснила, що “біжав” не є суржиком, а являє собою художній прийом, що має право на існування в українській мові. Злата зазначила, що для неї це слово є звичним і вона часто його використовує в повсякденному житті, через що не звернула на нього особливої уваги в тексті пісні.

Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч відреагувала на чутки щодо роману з одруженим чоловіком

Однак, враховуючи детальність і прискіпливість слухачів, вона вирішила звернутися до спеціаліста для підтвердження правильності свого вибору. Отже, Злата підкреслила, що її підхід до написання тексту був продиктований художніми потребами, а не відхиленням від мовних норм.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.