“Прийомна тому що”: 12-річна донька Олі Полякової приголомшила заявою – ось чому вона на батьків не схожа

12-річна Аліса Буряковська — молодша донька української естрадної співачки Олі Полякової та її чоловіка-бізнесмена Вадима Буряковського. Днями дівчинка заявила на увесь світ, що вона… прийомна.

Молодшій донці співачки Олі Полякової – вже виповнилося 12 років. Дівчинка росте справжньою красунею, але зовсім не схожа на свою зіркову маму – на відміну від своєї старшої сестри Марії. Комусь це може показатися дивним, але дві доньки Полякової зовсім не схожі одна на одну. Причому не тільки зовні, але й за характером.

Старша донька Олі Полякової, 19-річна Марія – виросла справжньою маминою копією. Вона не тільки схожа на співачку зовні, але й перейняла в неї творчий талант. З дитячих рочків Маша дуже любила знаходитися в центрі уваги та завжди прагнула популярності.

Оля Полякова зі старшою донькою Машею і молодшою - Алісою
Оля Полякова зі старшою донькою Машею і молодшою – Алісою

Її молодша сестра Аліса – геть інша. Зараз їй 14 років і вона, як і мама – справжня красуня. Втім, жодної схожості із зовнішністю зіркової мами віднайти в ній не можна.

Взагалі-то Аліса з дитинства мала більш хлопчачих рис у характері. Зокрема, вона з малих років любила лазити по деревах, а ось дівчачі штучки у вигляді суконь, гарних ляльок, бантиків та інших атрибутів дівочого життя — Алісу геть не цікавлять.

Оля Полякова інколи показує молодшу доньку на своїй особистій сторінці в Instagram. Однак Аліса не любить фотографуватись для маминого блогу і тому потрапляє в кадр завжди похмурою та й взагалі – просить її не знімати.

Нещодавно співачка оприлюднила в Stories коротеньке відео, в якому вони з Алісою пливуть на моторному човнику по Дніпру. В ньому дівчинка пояснила мамі та її широкій аудиторії прихильників – чому вона постійно сумна.

Молодша донька Олі Полякової розповіла, чому вона не схожа на своїх батьків
Молодша донька Олі Полякової розповіла, чому вона не схожа на своїх батьків

Аліса, мене всі питають, чого ти така набундючена – спитала її Полякова у відео

12-річна зіркова донька здивувала і збентежила багатьох шанувальників своєю відповіддю:

Прийомна тому що – відповіла Аліса Буряковська матері

До речі, після початку повномасштабного вторгнення обидві доньки Олі Полякової виїхали за кордон. Зокрема, молодша із сестра, Аліса – навчалась в Лондоні і жила в інтернаті, облаштованому на базі навчального закладу. Однак за два роки дівчинці так і не вдалось адаптуватися.

Протягом цього часу Аліса благала маму забрати її назад, додому. Врешті решт, це сталося. Після завершення навчального року-2024 співачка дозволила молодшій донці повернутись на Батьківщину.

З 1 вересня 14-річна Аліса піде до столичної української школи, де навчалась за мирних часів.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?