Як виявилось, вона не одна в сімʼї: 36-річна Леся Нікітюк показала рідного брата – схожі, як дві краплі води

У соцмережах Лесі Нікітюк можна побачити її маму та племінниць, але жодного разу телеведуча не публікувала фото свого рідного брата - як він виглядає?

Телеведуча Леся Нікітюк завжди з великим захопленням говорить про свою родину, проте рідко публікує їхні знімки в соціальних мережах. Попри її прагнення оберігати близьких від зайвої уваги, деякі фотографії все ж є в Мережі.

Леся Нікітюк швидко завоювала популярність у світі шоу-бізнесу завдяки своїй яскравій та харизматичній особистості. Її блог також здобув велику популярність серед шанувальників розважальних програм. Проте, попри її відомість, телеведуча намагається тримати свою родину поза фокусом публічності та рідко ділиться їхніми фотографіями, але таке буває.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій
Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій

Нещодавно мати Лесі Нікітюк, Катерина, порушила це правило, ставши блогером і почавши публікувати моменти з її життя в Instagram. Мама Кет, як називає її Леся Нікітюк, поділилась знімками, на яких зображено рідного брата телеведучої разом з його родиною.

Знімки були зроблені під час новорічно-різдвяних свят і показують чоловіка, його дружину та двох доньок. Під однією з фотографій мати Лесі Нікітюк підписала лаконічно, зазначаючи, що це її сім’я. Але сама Леся Нікітюк продовжує тримати своїх близьких в тіні медійного світу.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій
Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій

Як відомо, брат Лесі Нікітюк є молодшим за неї та детальної інформації про нього немає, але як ми знаємо, він має двох дівчаток, з якими Леся часто проводить час, як тільки приїжджає до Хмельницького.

Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій
Леся Нікітюк показала, як виглядає її рідний брат Сергій

Нагадаємо, що раніше деякі шанувальники натрапили на публікацію Лесі Нікітюк в Instagram, де вона зображена разом з іншою жінкою в однакових сукнях, та фанати одразу почали шукати інформацію про можливу сестру-близнючку телеведучої. Однак насправді у Лесі Нікітюк немає сестри-близнюка, є лише молодший брат.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.