Не приховує дружину, яка йому в дочки годиться: Віктор Павлік показав молоду жінку – вийшла за нього в 25

Віктор Павлік був тричі в шлюбі та лише на четвертий раз знайшов свою супутницю по життю, яка молодша за нього майже на 30 років - як виглядає дружина співака Катерина Репяхова?

Віктор Павлік мав доволі насичене особисте життя та був одружений чотири рази. Наразі Віктор Павлік одружений на блогерці, його прихильниці та концертній директорці Катерині Репяховій. Катерина значно молодша за співака, з різницею у 29 років, проте це не заважає їм будувати щасливе сімейне життя. В результаті їхнього шлюбу народився син Михайло.

Навесні 2019 року шанувальники Віктора Павліка були шоковані новиною про те, що після 25 років шлюбу з Ларисою Созаєвою він залишає її заради молодшої концертної директорки Катерини Репяхової. Протягом чотирьох років закохані приховували свій роман.

Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина
Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина

З дитинства Репяхова відчувала сильне захоплення до Віктора Павліка. В сім років вона разом з матір’ю відпочивала в Трускавці, де вперше стала свідком виступу Павліка. Пісні цього співака стали для неї джерелом натхнення та підтримки, особливо в часи нерозділеного юнацького кохання.

У програмі ЖВЛ Катя згадувала, як будучи студенткою відвідала концерт пам’яті Миколи Мозгового, на якому виступав Віктор Павлік. Після виступу всі артисти отримали квіти, але Павлік залишився без подарунка. Це спонукало Репяхову до рішення виправити цю несправедливість.

Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина
Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина

Коли наступний концерт Павліка відбувся в Миколаєві, вона вирушила туди без вагань. Під час виступу вона вручила йому великий букет. Виявилось, що вони перебували в одному готелі, і Репяхова вирішила залишитися там, щоб зустріти свого майбутнього чоловіка.

Під час зустрічі в холі готелю вони довго розмовляли і обмінялися телефонами. Павлік звернув увагу на молоду дівчину, хоч і у нього вже були стосунки. Зокрема, він мав кілька службових романів під час стосунків з Ларисою Созаєвою і до зустрічі з Репяховою, про що він відкрито говорив.

Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина
Віктор Павлік показав, як виглядає його молода дружина

Згодом Катерина отримала посаду концертного директора Віктора, і, здається, ця роль допомогла їм ще більше зблизитися. Однак до того моменту, коли вони вирішили відверто оголосити про свої стосунки, довелося чекати аж до завершення одного з концертів. Пара розповіла, що одна агенція замовила виступ Павліка, і в райдері артиста було зазначено, що він зупиниться в номері на двох разом з Репяховою. Ця новина спричинила справжній ажіотаж і швидко розповсюдилася, і вже не було можливості приховувати її від публіки.

Співак не забарився і відверто повідомив Ларисі про те, що його почуття зникли і він вирішив припинити стосунки. Лариса відреагувала на це досить емоційно, і протягом майже двох років в мережі точилися справжні баталії між колишньою партнеркою і новою обраницею Віктора.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?