Міняла чоловіків як рукавички: Ірина Білик не приховує бурхливе минуле своєї молодості – з ким “кохалася”

Ірині Білик часто приписували романи з її колегами та й вона сама багато чоловік у своєму житті - хто ці щасливчики, які підкорили серце співачки?

На початку 90-х років, коли молода Ірина лише починала свій шлях у музиці, доля звела її з Юрієм Нікітіним, талановитим музикантом, який згодом взяв на себе роль продюсера її кар’єри. В Україні в той час ще не існувало організованого шоу-бізнесу і професійних продюсерів, тому Нікітін та Ірина були першопрохідцями в цій сфері. Їхній тісний творчий союз поступово перейшов у роман.

Ірина швидко здобула популярність і стала однією з найзатребуваніших співачок в Україні. Проте з часом романтичні почуття між нею та Нікітіним почали зникати, і залишились лише ділові стосунки. В результаті, пара розійшлася.

Андрій Оверчук

Другим партнером Ірини став манекенник Андрій Оверчук. Як і з Нікітіним, їхній союз не завершився офіційним шлюбом, проте пара вирішила обвінчатися в церкві. Від Оверчука Ірина народила свого старшого сина Гліба. Незважаючи на спільну дитину, їхні стосунки припинились.

Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості
Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості

Ірина стверджує, що під час їхнього шлюбу Оверчук неодноразово зраджував її. Наразі, за словами співачки, Андрій продовжує стосунки з дівчиною, з якою він тоді мав роман. Хоч і Оверчук підтримує зв’язок з Глібом, але мати хотіла б, щоб ці зустрічі відбувалися частіше.

Дмитро Коляденко

Третій обранець Ірини Білик, хореограф Дмитро Коляденко, відрізнявся від попередніх партнерів своєю неповторною екстравагантністю. Одним з найбільш пам’ятних моментів стало те, як він зробив пропозицію руки і серця під час прямого ефіру, що справило велике враження. Однак така несподіванка не змусила Ірину Білик прийняти його пропозицію, і вона не погодилась.

Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості
Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості

З того часу Дмитро регулярно дарував їй каблучки та робив нові пропозиції, що стало своєрідним ритуалом між ними, який не мав жодних серйозних зобов’язань. Зрештою, життя на межі стресу стало для Ірини надто виснажливим, і вона вирішила розірвати стосунки з Коляденком.

Дмитро Дікусар

Незабаром після цього Ірина Білик розпочала роман з ще одним танцюристом, який також мав ім’я Дмитро. На цей раз її обранцем став Дмитро Дікусар, з яким вона познайомилася під час участі в шоу “Танці з зірками”. Між співачкою і танцюристом, що був молодшим від неї на 16 років, розгорнулися бурхливі стосунки.

Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості
Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості

Пара навіть офіційно зареєструвала свій шлюб, проте зробили це в Бразилії, де він мав юридичну силу, але в Україні не вважався дійсним. Проте через три роки пристрасть між ними вщухла. Ірина Білик зазначила, що Дмитро Дікусар не витримав постійного цькування з боку преси, яка невтомно вивчала їхні особисті стосунки.

Аслан Ахмадов

Свого п’ятого чоловіка, фотографа Аслана Ахмадова, Ірина вперше побачила на екрані телевізора і вже тоді відчула до нього особливу симпатію. Аслан Ахмадов став першим чоловіком Ірини Білик, з яким вона уклала офіційний шлюб. У 2015 році у пари народився спільний син Табриз, для виношування дитини була залучена сурогатна мати.

Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості
Ірина Білик розповіла про всіх своїх чоловіків молодості

Спочатку здавалося, що пара перебуває в стані справжнього щастя, а сама Ірина знайшла своє справжнє кохання. Однак згодомм подружжя шокувало всіх новиною про своє розлучення. Ірина Білик пояснила це тим, що з часом їхні характери та погляди змінились, що призвело до розриву. З’являтися чутки про те, що відстань могла негативно вплинути на їхні стосунки, адже Ірина жила в Україні, а він у росії.

Зараз особисте життя Ірини Білик майже не висвітлюється у медіа, оскільки вона намагається зберігати свою приватність. Проте нещодавно співачка натякнула на те, що має романтичні почуття до одного дуже відомого чоловіка.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?