140 доларів на годину: колишній Ксенії Мішиної з шоу “Холостячка” показав, на чому жінки заробляють в США

Ведучий і колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт виїхав в Америку понад 2 роки тому. В Stories Instagram він розповів, як та на чому жінки можуть заробляти в США. І ніякої освіти не треба.

Олександр Еллерт – український ведучий розважальних заходів, колишній сценарист студії “Квартал 95” і стендап-комік. Всеукраїнську популярність йому вдалося здобути завдяки участі в шоу “Холостячка”.

В 1-му сезоні програми красуня Ксенія Мішина обрала саме його в якості переможця. В подальшому красивий роман цієї пари продовжився. Зі сторони він здавався красивим та безхмарним, а попереду вже майоріло весілля.

І тому розставання Еллерта з Мішиною стало неприємною несподіванкою для фанатів пари. Їх історію широко висвітлювали в медіа.

Після початку повномасштабного вторгнення Олександр Еллерт зник з медійного простору України. Зараз його не можна побачити серед знаменитих українців, які їздять Україною з благодійними концертами. І все тому, що коміку вдалось покинути Україну та переїхати до США.

Приблизно за 10 днів до початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року Еллерт дав своє останнє велике інтервʼю. Тоді він натякнув, що більше не працює в студії “Квартал 95”, а основний заробіток отримує від проведення майстер-класів для ведучих, а також від реклами в Instagram. На власні доходи комік не скаржився.

Навпаки, зазначив, що заробляє достатньо для комфортного життя. На місяць йому вдається заробити приблизно 20 тисяч доларів.

В одній із останніх Stories Олександр Еллерт розповів, як можуть заробляти в США жінки. Ведучий показав одну з мешканок Америки, яку зустрів під час прогулянки. Вона була не одна і за інформацією від Еллерта – вона лише за годину заробляє 140 доларів.

Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей
Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей

Щодо сфери роботи, то тут все зрозуміло з самого відео, яке оприлюднив Олександр Еллерт. В ньому видно, що жінка тримає в руках цілу купу собачих поводків. Кожен з них належить окремій собачці. Її робота полягає в тому, щоб вигулювати домашніх улюбленців. На одну прогулянку дамочка, як назвав її Еллерт – вивела відразу 7 песиків.

За кожну з собачок господарі платять їй по 20 доларів за 1 годину вигулу. Тож, загальна сума заробітку в неї складе 140 доларів.

Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей
Олександр Еллерт показав, як жінкам в США заробити грошей

Водночас Олександр Еллерт не уточнив, чи зважився б сам на таку роботу, якщо б в цьому була потреба. Не повідомив ведучий і того, чи залежить рівень зарплатні в такій роботі від… розмірів самої собачки.

Адже на відео помітно, що дівчина вивела на прогулянку величеньких песиків.

Нові статті

Схожі статті

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.