Один мільйон гривень за вірш: поет Сергій Жадан розповів, на що витратить найбільший в житті гонорар

Письменник та український захисник Сергій Жадан, якому приписують роман зі співачкою Христиною Соловій — похвалився велетенським заробітком. За що йому заплатили і куди Жадан планує витратити кошти?

50-річний письменник та військовослужбовець Сергій Жадан прийняв участь у зйомках рекламного ролику для мережі швидкого харчування McDonaldʼs. Зйомки реклами проводилися до Дня Незалежності України 2024. Жадан повідомив про те, що став рекламним обличчяс – на своїй сторінці у соціальних мережах.

Крім того, письменник, військовослужбовець Національної гвардії України та поет назвав суму, яку йому заплатили представники компанії McDonaldʼs. І вона виявилась з 6-тю нулями.

Сергій Жадан здивував сумою найбільшого гонорару
Сергій Жадан здивував сумою найбільшого гонорару

Сергій Жадан зізнався, що давно любить McDonaldʼs та його продукцію. За словами поета – зараз, коли в Харкові усі заклади цієї Мережі закрити через необхідність дотримуватись правил безпеки, Мак взагалі став чимось особливим. Жадан зазначив, що тепер найближчі відкриті заклади швидкого харчування розташовані у Дніпрі та Полтаві. Українці і, зокрема – харківʼяни, сприймають їх як символ острівців відносно безпечного тилу. Вони ніби нагадують про колишнє, мирне життя.

Письменник розповів, що коли йому надійшла пропозиція від представників McDonaldʼs щодо співпраці – він погодився, довго не роздумуючи. Крім того, він відразу сказав, що увесь гонорар, отриманий від проєкту – направить на якийсь благодійно-волонтерський проєкт.

Сергій Жадан здивував сумою найбільшого гонорару
Сергій Жадан здивував сумою найбільшого гонорару

Письменник розсекретив суму, яку йому заплатили в McDonaldʼs за один авторський вірш та появу в відеоролику цієї компанії. Жадану заплатили за участь в рекламі та використання його авторського вірша 1 мільйон гривень.

Поет також зізнався, що цей проєкт для нього був не комерційним – тому весь прибуток від реклами він спрямує на благодійність.

Бо памʼять — це дуже часто саме про любов і ніжність – зазначив письменник

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?