Маша Єфросиніна показала, як прощається з чоловіком після короткої зустрічі: “На сьогодні все, передзвоню”

Серпень для 45-річної Маші Єфросиніної видався плідним на свята. Спочатку день народження сина Сашка, потім – 22-га річниця шлюбу з чоловіком. Але після свят настає мить прощання. Якою вона була?

Телеведуча Маша Єфросиніна ніжно привітала свого чоловіка, Тимура Хромаєва із 22-ю річницею шлюбу. Щаслива дружина пригадала, який шлях довелося пройти їм обом за два десятки років. В спогадах ведучої спливла і перша мить знайомства з майбутнім обранцем.

Вона сталась прямо посеред вулиці. Молоді люди обмінялись телефонами і наступного дня… Хромаєв просто їй не передзвонив, бо загубив номер телефону дівчини, що йому сподобалася.

Пригадалися і перші душевні розмови двох закоханих людей, які відбувались під час першого спільного відпочинку в Іспанії. Та подорож запамʼяталась Маші пʼятьма зайвими кілограмами, які потім довелося скидати.

В привітальному дописі Єфросиніна зробила акцент на тому, що вони з чоловіком – ніби два різних Всесвіти, які чудово доповнюють один одного. Наприклад, Маша обожнює годинами наряджатися, а її коханий чоловік — бере собі ту сорочку, яка лежить зверху.

Вона може перекусити на сніданок лише бутербродом із сиром, що зроблений нашвидкуруч.

Він — перевтілює кожен родинний сніданок на справжню магію з білковими омлетами та її улюбленими підсмаженими хлібними корочками зі скоринкою.

Ми багато для кого дивна та несумісна пара – зізналася Єфросиніна. – Але нам це подобається

Серпень 2024 року став для пари Марії та Тимура справжнім святом. Адже їй та чоловікові вперше за довгий час вдалось провести декілька днів разом. Тимур Хромаєв від початку повномасштабного вторгнення служить в ЗСУ. І тому вдома з родиною буває рідко. Але з нагоди дня народження молодшого сина Сашка чоловік вирішив приїхати.

Подружжя чудово провели час на природі разом із друзями та маленьким іменниником. Аж ось настала і вона — сумна мить прощання. Марія Єфросиніна оприлюднила в Stories останній кадр з коханим та підписала його:

На сьогодні все. Передзвоню…

Маша Єфросиніна показала мить прощання із чоловіком
Маша Єфросиніна показала мить прощання із чоловіком

Ось так, коротко і змістовно відбулось їх чергове розставання напередодні довгої розлуки.

В коментарях під привітальним дописом Єфросиніної свої вітання залишив співак Павло Зібров і багато інших користувачі Мережі.

Кохайте один одного! — написав Зібров

Маша Єфросиніна привітала чоловіка, Тимура Хромаєва із 22-ю річницею шлюбу
Маша Єфросиніна привітала чоловіка, Тимура Хромаєва із 22-ю річницею шлюбу

До привітань доєдналась і подруга Єфросиніної — співачка Оля Полякова. Вона побажала подружжю бути щасливими.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?