Прогулялася босоніж по підлозі: 42-річна Ольга Фреймут похвалилася червоним педикюром на модельних ніжках

Ведуча Ольга Фреймут після довгої відсутності повернулась до України. Зірка насолоджується перебуванням на Батьківщині і почувається настільки впевнено, що… показалася босоніж у публічному місці.

Популярна українська ведуча Ольга Фреймут два роки поспіль жила за межами рідної України. Разом з дітьми та чоловіком зірка національних телеекранів мешкала у Великій Британії (Лондон). Але туга за рідними місцями не полишала її. Тому Ольга вирішила, що серпень 2024 року – чудовий час, аби повернутися до рідної домівки.

 

Приїзд додому Ольги Фреймут супроводжувався купою приємних емоцій — і від зустрічі з рідними людьми, і від споглядання на рідні українські пейзажі.

Спочатку Оля Фреймут зупинилась в одному з готелів Львова, потім – відвідала рідну сестру та племінницю. Дівчата разом чудово провели час та відсвяткували день народження племінниці Фреймут – Елі, яку ведуча назвала своєю четвертою дитиною.

 

Знайшла ведуча і час для того, аби подбати про власне здоровʼя. Ольга Фреймут завітала в одну із косметологічних клінік міста Львова — Genesis Esthetic Clinic. В цьому закладі надають послуги пластичної та апаратної косметології, а також – працює гінекологія та здійснюють маніпуляції по пересадці волосся.

Для 42-річної ведучої та мами трьох дітей піклування про власну зовнішність є одним із головних аспектів життя. Ольга Фреймут показала світлину з клініки, де вона постала поряд із співробітниками закладу. На світлині помітно, що знаменитість вбралася в легку літню сукню білого кольору, прикрашену різнокольоровими квітами та вийшла до камери… босоніж. Імовірно, ведучій захотілося похвалитись модельними ніжками із яскравим червоним педикюром на нігтиках.

Ведуча Ольга Фреймут прогулялася босоніж в публічному місці
Ведуча Ольга Фреймут прогулялася босоніж в публічному місці

Жінка щасливо посміхається та дивиться повз камеру, кудись вбік. Заради фотосесії Ольга Фреймут розпустила волосся, похвалившись ще й розкішними кучерями.

Я вас люблю – просто і щиро написала ведуча на фотографії

Напевно, Фреймут залишилася цілком задоволеною косметологічними послугами, які їй надали косметологи закладу краси.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою” – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті негаразди і їхнє подолання є не тільки важливим для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.