Не все так гладко, як здається: 24-річна Катя Остапчук розповіла, як їй живеться з 39-річним чоловіком

Катерина Остапчук майже щодня ділиться кумедними історіями, які з нею трапляються в житті, а також розповідає про ситуації, які стаються у стосунках з Вовою - чи впливає різниця у віці на шлюб?

Третя дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, Катерина, поділилася своїми враженнями щодо вікової різниці у їхніх стосунках. Вона зазначила, що ця різниця помітна, принаймні на рівні їхніх сніданків. Наприклад, Катерина віддає перевагу сніданку з Несквіком, тоді як Володимир насолоджується м’яким сиром з чорницею. Ці деталі вона обговорила в одній з публікацій у своїх соцмережах, зазначивши, що часто підходи до сніданків у них різні.

Молода дружина Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya

Катерина вирішила жартівливо відповісти на запитання про вікову різницю, але про реальну ситуацію не розповіла детально. Важливо, що Катерина була серйозною, коли говорила про свої плани щодо сніданків у приватному будинку, який будувався ще за часів попереднього шлюбу Володимира. Вона мріяла насолоджуватися сніданками на подвір’ї будинку влітку, але реальність виявилася іншою.

Влітку Катерина змогла лише двічі поснідати на терасі, а чай, який вона зазвичай готувала, ставав холодним і вона його не пила.

Молода дружина Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya

Подружжя має прекрасно облаштований будинок, терасу з чудовим дерев’яним покриттям, садові дивани і столи, що роблять цю частину їхнього житла ідеальним місцем для сніданку. Однак, вагітній дружині Остапчука наразі подобається смакувати їжу лежачи на дивані.

Майбутня мама днями повідомила, що відчула сильний потяг до солодкого. З самого ранку вона не могла стриматися і споживала всі солодощі, що потрапляли їй під руку. Вона жартівливо звернулася до своїх підписників в соціальних мережах з питанням про те, хто саме з них міг би її “зурочити”, викликавши таке незвичайне бажання до солодкого.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.