Чоловік пенсійного віку стерпить: скільки коханців було у Полякової та хто вони такі – один з “МастерШеф”

Естрадна співачка Оля Полякова перебуває у найкращій формі. Вона слідкує за фігурою та систематично займається спортом. Не дивно, що в красуні немає відбою від прихильників.

Ольга Юріївна Полякова – українська естрадна співачка, мама двох доньок та щаслива дружина. Перша її зустріч із майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським відбулась ще в далекому 2003 році – на його дні народження. З того моменту ця пара разом живе це непередбачуване життя, виховує двох доньок і навіть й гадки не має про розлучення.

У вінничанки Олі Полякової було чимало яскравих романів. Але серед усіх можливих варіантів вона, ще будучи зовсім юною дівчиною – вирішила надати перевагу бізнесмену Вадиму Буряковському. Він був старший за неї на 16 років, та за словами самої співачки – ця різниця у віці ніяким чином їм не заважає. І хоча дехто впевнений у тому, що Полякова обрала собі в чоловіки багатія тільки заради грошей – сама артистка цей факт спростовує.

Оля Полякова та її чоловік, Вадим Буряковський
Оля Полякова та її чоловік, Вадим Буряковський

Адже якщо б справа була лише в грошах – чи змогли б подружжя прожити поряд цілих 20 років? До того ж, зараз Оля Полякова заробляє більше грошиків, аніж її законний чоловік. То чому ж вони досі разом?

Імовірно, в цій зірковій парі володарює гармонія, взаєморозуміння та теплі почуття. Вадим Буряковський став для Олі Полякової справжнім непорушним фундаментом та опорою. Це відчуття супроводжує естрадну виконавицю протягом двох десятиліть із моменту першого знайомства з Вадіком (саме так вона зве коханого вдома).

І хоча Оля Полякова – дама заміжня і має двох донечок, їй все одно приписують романи з іншими чоловіками. До вигаданих коханців співачки належать такі відомі особистості, як захисник Маріуполя Михайло Діанов, фітнес-тренер Сергій Шеремета та шеф-кухар з “МастерШефу” Влад Міцкевич.

Із Сергієм Шереметою Оля Полякова ще за часів карантину та пандемії влаштовувала спільні тренування онлайн.

 

З військовослужбовцем Михайлом Діановим, який боронив у 2022 році Маріуполь — Полякову повʼязує… спільна робота над кліпом на пісню “Дякую”. Азовець в ньому грає одну з головних ролей. До того ж Діанов неодноразово зʼявлявся у заміському маєтку співачки під Києвом. І все це спричинило хвилю чуток про нібито роман. Однак і артистка, і сам Діанов, ці плітки спростовували.

Оля Полякова і Михайло Діанов
Оля Полякова і Михайло Діанов

Ще один нібито роман на стороні в Олі Полякової стався із Владом Міцкевичем з 8-го сезону “МастерШефу”.

 

Скандальні заяви про роман з популярною співачкою Міцкевич зробив самостійно.

Оля Полякова і Влад Міцкевич
Оля Полякова і Влад Міцкевич

Ще й супроводив її доказами у вигляді фотографій, на яких вони з Поляковою пристрасно цілуються. Але згодом виправдався за це і спростував інформацію.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.