Вийшла заміж втретє? 40-річна Слава Камінська показалась разом зі своїм коханим в Іспанії (ФОТО)

Слава Камінська протягом тривалого часу приховує свого нового обранця після розлучення, але час від часу публікує з ним фото - хто він та як виглядає?

Українська співачка Слава Камінська нещодавно привернула увагу своїх шанувальників та показала свою романтичну сторону, вперше за тривалий час з’явившись у компанії свого партнера. Відомо, що артистка завжди ретельно приховувала подробиці особистого життя, але час від часу радує своїх підписників кадрами зі своїм обранцем.

Нещодавно в Instagram зірка поділилася фотографією, на якій вона була зображена в обіймах коханого. На знімку Камінська позувала у чорній сукні з квітковим принтом, а її партнер знаходився позаду. Однак, співачка продовжує залишати інтригу навколо особи свого супутника, не намагаючись розкрити його обличчя.

Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka
Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka

Також Камінська поділилася враженнями від відпочинку в Іспанії, разом зі своїм партнером. Артистка вже встигла зробити безліч фотографій на фоні живописних пейзажів, і частину з них опублікувала у своєму фотоблозі. У підписі до кадрів співачка пожартувала про свою відпустку, зазначивши, що нарешті змінила обстановку, і назвала її “відпусткою безробітної жінки”.

Щодо чоловіка, то на фото видно лише верхівку голови з темним волоссям і частина плечей чоловіка в чорному піджаку. Здається, що цей чоловік навіть не намагається продемонструвати свою близькість до коханої жінки. Камінська практично закрила незнайомця своїм тілом, що дозволяє припустити, що він має досить струнку постать.

Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka
Екс-солістка гурту Неангели Слава Камінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @babaslavka

Є враження, що після розлучення з Едгаром Камінським знаменитість мала не одного партнера. Раніше вона показувала фото чоловіка більшого на зріст, з певними ознаками фізичної маси, тоді як нинішній обранець виглядає зовсім інакше.

Варто зазначити, що Слава Камінська знайшла свою нову любов за кордоном під час повномасштабного вторгнення. Хоч і вона не розкриває особистість обранця, але відомо, що він походить з Естонії.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?