“Вона старша за мене на 10 хвилин”: 35-річний Позитив показав свою рідну сестру-двійнятко – схожість є

Олексій Завгородній має рідну сестру та мало хто про це знає, адже співак не афішує подробиць про свою родину - як же виглядає його близька людина?

У світі українського шоу-бізнесу рідко можна знайти інформацію про родичів зірок, оскільки вони зазвичай тримаються осторонь від публічності. Тому шанувальники часто не знають, хто є братами та сестрами їхніх улюбленців, адже члени сімей знаменитостей воліють залишатися в тіні.

Колишній соліст популярного гурту “Время и Стекло” Олексій Завгородній має сестру-двійнятко на ім’я Єлизавета. Відомо, що Єлизавета працює в тій же сфері, що й її брат, але трішки в іншій ролі. Вона є театральним критиком, журналістом і продюсером розважальних проєктів.

Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко
Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко

Незважаючи на те, що вони активно співпрацюють, їхні стосунки залишаються гармонійними. Олексій і Єлизавета часто обговорюють професійні питання та обмінюються порадами, а їхнє спільне дитинство, яке було наповнене подорожами, сприяло зміцненню їхніх дружніх зв’язків. Раніше Олексій розповідав, що Ліза, старша на 10 хвилин, та відрізняється від брата не тільки зовнішністю, але й характером.

Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко
Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко

Сам Позитив також оточений творчими людьми: його колишня дружина є дизайнеркою, а теперішня є хореографинею, а батьки – відомими артистами. Мати Позитива була артисткою балету, тоді як батько працював у театрі, що створювало атмосферу творчості в родині.

Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко
Олексій Позитив вперше розповів про свою рідну сестру-двійнятко

Нагадаємо, що у його колеги Надії Дорофєєвої також є старший брат Максим, він має свою професійну діяльність. Брат старший за Надю на шість років і працює стоматологом. Інформація про нього не так широко відома, його професійна діяльність і певна віддаленість від шоу-бізнесу роблять його менш помітним на публічній арені.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.