“Посвята”: 48-річна Марічка Падалко похвалилася новим фото зі старшим сином – Михайло вже студент

Ведуча новин "ТСН" Марічка Падалко показала нові світлини зі старшим сином Михайлом. Як відомо — хлопець подав документи на вступ до ВИШу. І зараз для нього настав час присвяти в студенти.

48-річна ведуча Марічка Падалко – багатодітна мама. В неї є дві доньки – Маша і Катя, а також найстарший син Михайло. Декілька тижнів тому хлопець з успіхом закінчив школу та подав документи на вступ до одного із київських ВИШів.

Зіркова мама Михайла Соболєва тоді похвалилася досягненнями спадкоємця, а ще розповіла – що він зовсім скоро змінить свій статус та стане студентом.

І ось — цей особистий день настав. Марічка Падалко поділилась в соціальних мережах новою світлиною поряд із сином Михайлом. Вона вдягнена в свій улюблений повсякденний одяг – джинси та сорочку із довгим рукавом, вишиту на плечах різнокольоровими квітами.

17-річний Михайло Соболєв, який зовні дуже схожий на знамениту матусю – вдяг темно-зелену вишиванку. І для цього був вагомий привід. Хлопцю вдалось успішно пройти вступні іспити до Києво-Могилянської Академії та стати студентом. Він буде навчатись по спеціальності “автоматизація комп’ютерно-інтегрованих технологій та робототехніка”.

Марічка Падалко показала нове фото старшого сина Михайла, який став студентом
Марічка Падалко показала нове фото старшого сина Михайла, який став студентом

Раніше, ще до початку повномасштабного вторгнення, Марічка Падалко розповідала про інші захоплення сина. На той момент йому більше подобалися гуманітарні науки. Але згодом все змінилося. За словами Падалко – вони з чоловіком протягом декількох років були впевнені, що син вибере для себе гуманітарну спеціальність. Адже хлопець неодноразово отримував призи за Олімпіади по історії. Також Михайло Соболєв цікавився політологією.

Останнім часом в родині думка щодо спеціальності змінилась. На сімейній нараді вирішили, що спочатку потрібно отримати якусь базову освіту та навички. А далі вже можна буде додавати ті навички, яких потребуватиме ринок вакансій в Україні.

На світлині, яку оприлюднила в Stories Instagram Марічка Падалко – вона із сином постають зі щасливими посмішками.

Посвята в студенти – коротко підписала її Марічка Падалко

Також на фото помітна геолокація: Київо-Могилянська Академія

В минулому ведуча розповідала, що її син бажав би оволодіти новими знаннями, аби бути корисним своїй державі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?