“20 років канючила”: 45-річна Оля Полякова похвалилася подарунком від Буряковського за 700 тисяч гривень

Українська естрадна виконавиця Оля Полякова днями показала, який коштовний подарунок отримала від чоловіка Вадима Буряковського. Зірка розповіла, скільки коштує цей презент.

Українська співачка Оля Полякова — завжди на стилі. В її гардеробі є багато модних речей і ними вона зовсім не проти похвалитися, якщо це потрібно.

Днями Оля Полякова презентувала свою нову пісню “Білий Налив”. З цієї нагоди вона зустрілася із відомим блогером Ніколасом Кармою та розповіла йому багато цікавих фактів про свій повсякденний образ.

Зокрема, Ніколас Карма поцікавився в артистки, скільки вона витрачає грошей на створення свого образу. Співачка не стала робити з цього таємниці. Навпаки, Ольга розсекретила, що в її гардеробі є речі, яким по 15-20 років. Вона купувала їх давним давно, але продовжує носити і дотепер.

Деякі із жіночих аксесуарів зірка української естради купувала собі не сама. Наприклад, під час спілкування із Ніколасом Кармою Полякова похвалилася наручним годинником, вартість якого становить більш ніж 700 тисяч гривень (16 тисяч євро). Артистка зізналася, що бажала собі саме такий презент протягом останніх двадцяти років. І увесь цей час виконавиця випрошувала в чоловіка Вадима Буряковського бажаний годинник. І ось, віднедавна – він виблискує на її дівочій руці. Коханий здійснив її давню мрію та подарував їй його.

Оля Полякова похвалилася годинником за 700 тисяч гривень
Оля Полякова похвалилася годинником за 700 тисяч гривень

Приділила Оля Полякова увагу й іншим речам, в яких вона завітала на зустріч до Ніколаса Карми. Зокрема, співачка звернула увагу на комбінезон, який купувала десь 20 років тому за 1000 доларів. Сумка також була не нова – їй вже 15 років. За словами Полякової на момент покупки вона коштувала приблизно 1500 доларів. Вартість взуття: 100 євро.

Слід зазначити, що артистка зовсім не переймається з приводу великих витрат на одяг та аксесуари. Тим паче – ніяким чином не реагує на хейт з приводу власних стильних нарядів.

Оля Полякова поспілкувалась із Ніколасом Кармою та розповіла, скільки коштують її речі
Оля Полякова поспілкувалась із Ніколасом Кармою та розповіла, скільки коштують її речі

За словами виконавиці – вона чесно платить податки, утримує штат співробітників та має право витратити власноруч зароблені кошти так, як їй заманеться.

Нові статті

Схожі статті

“Побоювалися”: як Алла Пугачова поводилась з українськими артистами під час зйомок мюзиклу “За двома зайцями”

75-річна Примадонна Алла Пугачова раніше неодноразово бувала в Україні. Зокрема, артистка приймала участь у зйомках мюзиклу "За двома зайцями". Як вона поводилася із українськими колегами?

Сестри-близнючки? Як виглядає рідна сестра Джамали, з якою вони схожі, як дві краплі води – ось доказ

Джамала показалась разом із своєю старшою сестрою Евеліною та занурилась у дитячі спогади з нею - як вона виглядає та чим займається? Подробиці.

Більше не світловолоса: 26-річна Даша Квіткова показалась у новому образі – коротка стрижка та чорні пасма

Даша Квіткова неочікувано з'явилась у незвичному для себе образі та здивувала своїх шанувальників зовнішнім виглядом - невже чорне волосся назавжди?

“Була історія, але вона закінчилась”: 36-річна Шоптенко розкрила реальну причину розлучення з Дікусаром

Після розлучення Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара, життя обох кардинально змінилось - вона будує життя за кордоном, а він захищає Україну. Чому зіркове подружжя вирішило йти різними шляхами?