“Люблю тата”: 39-річний Козловський замилував світлиною маленьких ніжок сина із зізнанням на шкарпетках

Віталій Козловський нещодавно приміряв новий статус – татуся. Відтепер в його Instagram можна побачити багато дитячого контенту. Наприклад, в одній із останніх Stories артист показав… солодкі нозі.

39-річний український співак та захисник Віталій Козловський на початку 2024 року набув ще одного статусу. Артист вперше став батьком 25 лютого. Його кохана дівчина та дружина Юлія Бакуменко народила йому первістка. Щасливі батьки назвали хлопчика Оскаром.

Згодом Віталій Козловський зізнавався, що його син зʼявився на цей світ в дуже потрібний час. Раніше він також розповідав, що його дружина довго не могла завагітніти.

Віталій Козловський тепер часто ділиться світлинами та відеороликами з новонародженим малюком на своїй сторінці в соціальних мережах. Разом із дружиною вони обрали для сина незвичне імʼя – Оскар. Як зізнався артист, на той момент імʼя його первістка звучало із вуст мільйонів людей. Адже Україна в березні 2024 року отримала почесну світову відзнаку “Оскар” за фільм “20 днів в Маріуполі” від режисера Мстислава Чернова.

Віталій Козловський показав нову світлину з маленьким сином Оскаром
Віталій Козловський показав нову світлину з маленьким сином Оскаром

Козловський зазначив, що синок став справжньою нагородою для них з Юлією. На вибір імені також вплинула і ще одна історія. Колись Віталій був в гостях у мами в Італії. І познайомився там з жіночкою, синочка якої звали Оскаром. Оскільки він сам повʼязаний із творчим середовищем та кожне слово сприймає на слух – то Оскар для нього здалось одним з найкрасивіших слів. В перекладі воно значить “божественний”.

Віталій Козловський розповів, що раніше асоціював Оскар лише з голлівудською нагородою. Та згодом зрозумів, що це – ще й дуже гарне імʼя.

Світлини з маленьким синочком Оскаром часто зʼявляються на особистій сторінці його зіркового батька. Наприклад, в останній Stories естрадний виконавець показав…. солоденькі нозі маленького синочка.

Віталій Козловський показав нову світлину з маленьким сином Оскаром
Віталій Козловський показав нову світлину з маленьким сином Оскаром

Малюк готувався до планового візиту у дитячу клініку і до цієї прогулянки батьки вдягли на його маленькі ніжки крихітні дитячі шкарпетки. Вони були білого кольору та мали великий напис чорними літерами на англійській мові “I dad”. Два слова були розділені великим блакитним серцем. В сукупності цю фразу на малесеньких шкарпетках можна перекласти як “Я люблю тата”.

Ось таке приємне зізнання від малюка, який ще навіть не вміє розмовляти.

До речі, Віталій Козловський на власні очі бачив процес народження первістка. Співак був особисто присутній на пологах і підтримував дружину.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?