Зірковий перукар Кароль і Нікітюк здійснив камінг-аут: 21-річний Михайло Прус вперше розповів про особисте

Михайло Прус – 21-річний зірковий стиліст, який роить зачіски багатьом відомим українкам. Днями хлопець здійснив камінг-аут та розповів усю правду про особисте життя.

21-річний стиліст Михайло Прус, якому довіряє створення ефектних образів Тіна Кароль, Леся Нікітюк, Даша Квіткова і Джамала – здійснив камінг-аут. Талановитий хлопець розповів, що вже 5 років знаходиться в стосунках із партнером-чоловіком.

Як на цю новину відреагували батьки хлопця, чи підтримали спадкоємця в його виборі та що мама Михайла сказала про онуків? Більше подробиць розповідаємо далі.

21-річний майстер по зірковим зачіскам Михайло Прус здійснив камінг-аут. Хлопець вперше розповів широкій аудиторії про свої одностатеві стосунки із хлопцем. Усі подробиці особистого життя стиліст розсекретив в подкасті Аніти Соловей.

Як виявилося, Михайло вже 5 років поспіль знаходиться в одностатевих стосунках із своїм партнером. Донедавна він ретельно приховував цю інформацію, але все ж вирішив відкрити завісу над своїм особистим життям.

Михайло Прус зізнався, що його власні батьки донедавна теж не підозрювали нічого про його орієнтацію. І мама, і батько вважали, що їх син живе один і в нього нікого немає.

Напередодні відвертого інтервʼю Пруса для Аніти Соловей він наважився розповісти про справжній стан справ в особистому житті і батькам. При чому спочатку по його орієнтацію дізналася матуся.

Зірковий стиліст, що створює зачіски для Тіни Кароль, Даші Квіткової, Джамали, Лесі Нікітюк, Ксенії Мішиної та багатьох інших знаменитих особистостей, розсекретив мамину реакцію на його новину. За словами перукаря, жінка відреагувала на неї спокійно, хоча і й трохи засмутилась – що онуків не дочекається. Водночас мама стиліста зазначила – вони із батьком давно здогадувалися, що їх нащадок не зовсім звичайний хлопець.

Згодом вона розповіла новину про орієнтацію сина й чоловікові. До речі, батько Михайла Пруса – військовослужбовець і зараз служить на фронті. Татусь написав нащадку повідомлення – що він все про нього знає, але все одно дуже його любить.

Михайло Прус розповів, що готувався до камінг-ауту заздалегідь. Він чудово розумів, що реакція суспільства може бути різною і не завжди передбачуваною. Адже стереотипи з минулого називають одностатеві відносини відхиленням та порушенням, яке треба викорінювати.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.