Надіслав смачний комплімент: 50-річний Андрій Данилко відреагував на кліп колеги Олександри Заріцької

Український артист Андрій Данилко неочікувано відреагував на кліп колеги Олександри Заріцької. Який відгук залишив "батько" Вєрки Сердючки? Усі подробиці читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Співак Андрій Данилко в черговий раз підтвердив свій статус доброзичливої та чуйної людини. Артист неочікувано відреагував на новий кліп естрадної виконавиці Олександри Заріцької. Він нагородив твір дуже смачним компліментом.

Андрій Михайлович Данилко розпочинав свій творчий шлях в шоу-бізнесі із створення кумедних та гумористичних постановок. Чоловік, вдягнений в костюмі жінки-провідниці, у жартівливій манері спілкувався із різноманітними зірками, що приходили до нього в студію. В той час спілкування українською мовою було рідкістю, але саме на ній Андрій Данилко в образі Сердючки розмовляв із своїми гостями.

Трохи згодом Вєрка Сердючка змінила своє амплуа та стала створювати все більше музичного контенту. Часи, Андрій Данилко працював ведучою – залишились в минулому. Відтоді, як Сердючка заспівала – її спілкування із різними артистами зійшло нанівець. Так само, як і спілкування із знаменитостями за кадром.

В оточенні артиста Данилка називають дуже чуйною, душевною людиною. Він до всього ставиться просто і взагалі – комфортна та доброзичлива людина. Щоправда, українці майже не мають змоги побачити Андрія Михайловича в спілкуванні з іншими колегами. Хіба що в соцмережах, де інколи можна побачити дещо цікавеньке.

От як, наприклад, нещодавно Андрій Данилко тепло відреагував на новий кліп Олександри Заріцької на пісню “Мушлі”. Взагалі то артист не часто залишає компліменти творчим особистостям поза сценою, в реальному житті. Співаку вистачає подібних моментів в шоу-бізнесі. Тим паче, що кожен його день розписаний по хвилинах – від інтервʼю до концертів та гастрольних турів.

Тим не менш, нова робота Олександри Заріцької не залишила Андрія Данилка байдужим. Чоловік відреагував на частину кліпу, яку артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Булочка – написав смачний коментар під дописом із піснею Андрій Михайлович

Андрій Данилко відреагував на новий кліп Олександри Заріцької
Андрій Данилко відреагував на новий кліп Олександри Заріцької

Ба більше – він зробив репост цього запису до себе на офіційну сторінку в Instagram. В такий спосіб виконавець не тільки підтримав свою колегу по сцені, але й допоміг їй в просуванні кліпу в соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.