“Шукає на всіх чернуху”: 45-річний Вʼячеслав Узелков публічно обматюкав 40-річного Славу Дьоміна

В'ячеслав Узелков знову дав про себе знати після сварок із сім'єю - цього разу колишній боксер висловився про Славу Дьоміна, як про не дуже хорошу людину. Що сталося?

Відомий український боксер В’ячеслав Узелков продовжує формувати свою репутацію в досить скандальному ключі. Нещодавно стало відомо, що його син публічно розірвав стосунки з ним, що стало неабияким ударом для спортсмена. Також Узелков звинуватив свою колишню дружину в тому, що вона не підтримувала зв’язок з його рідною матір’ю протягом більш ніж 20 років.

Цього разу В’ячеслав Узелков несподівано розкритикував популярного телеведучого Славу Дьоміна. Узелков у своєму Instagram виклав пост, щоб виразити своє обурення щодо Дьоміна, публікуючи скріншот новини про особисте життя ведучого.

Вʼячеслав Узелков публічно опустив Славу Дьоміна. Фото з Instagram @uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков публічно опустив Славу Дьоміна. Фото з Instagram @uzelkov_official

Згідно з новиною, яку виклав боксер, Дьомін розповів про свою матір, з якою він не підтримує відносини протягом багатьох років. Виявилось, що вона має проросійські погляди і бере участь у мітингах в Іспанії на підтримку росії.

Узелков закинув Дьоміну, що він часто шукає негатив у житті інших людей, у той час як сам має чимало власних проблем. Фітнес-тренер публічно висловив свою зневагу до ведучого, вживаючи образливі висловлювання на його адресу.

Вʼячеслав Узелков публічно опустив Славу Дьоміна
Вʼячеслав Узелков публічно опустив Славу Дьоміна

Невдовзі після публікації, Узелков зрозумів, що його допис виявився зайвим і швидко видалив фото, яке викликало шалену бурю в Мережі. Проте, як відомо, Інтернет не забуває, і скріншоти його сторіс залишаться на просторах Інтернету.

Причини його рішучих дій залишилися невідомими, але, ймовірно, колишній боксер мав певні образи на інтерв’юера. Можливо, цей конфлікт виник через недавнє інтерв’ю Дьоміна з Андрієм Ковальським, в якому телеведучий висловив критику на адресу Узелкова, охарактеризувавши його як особу з нестабільною психікою.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?