Каменських підробляла оцінки, Огнєвіч прогулювала: 4 українських знаменитості, які погано вчилися в школі

Українські знаменитості колись були дітьми. І так само, як і інші школярі – дозволяли собі побешкетувати. Розповідаємо, якими були шкільні будні Насті Каменських, Злати Огнєвіч та ще двох зірок.

В Україні з 1 вересня 2024 року розпочався новий навчальний рік. Відсьогодні мільйони школярів розпочнуть гризти граніт науки, вивчати нові предмети та гортати підручники на заняттях.

Один із головних страхів для будь-якого школяра – це погані оцінки. Можливо, досвід деяких знаменитих українців дозволить трохи його приборкати. Адже в національному шоу-бізнесі є зірки, які в школі навчались не дуже добре. Ба більше – дозволяли собі прогулювати заняття. До них, зокрема, належать Анастасія Каменських, Юрій Горбунов, Злата Огнєвіч та Ірина Білик.

Ірина Білик

Ірина Білик розповіла, як навчалась в школі
Ірина Білик розповіла, як навчалась в школі

Відома співачка Ірина Білик в шкільні роки відшукувала приводи, аби не ходити до школи. Школярка зайнялась організацією творчих вечорів, тому вчителі закривали очі на пропуски нею деяких занять. Раніше виконавиця розповідала, що серед усіх шкільних дисциплін вона більш за все не любила точних наук та фізкультури. Тому їх відвідування уникала, вдаючись до усіляких хитрощів.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов розповів, як навчався в школі
Юрій Горбунов розповів, як навчався в школі

Відомий ведучий Юрій Горбунов у молодших класах школи вчився на “відмінно”. Згодом він захопився рок-музикою і став набагато менше часу приділяти навчанню.
В старших класах майбутнього зіркового ведучого захоплювало спілкування з дівчатами та участь в гурті рок-музики.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч в своєму Instagram розповідала, що навчання в школі її захоплювало менше, аніж спілкування із хлопчиками.

Злата Огнєвіч розповіла, як навчалась в школі
Злата Огнєвіч розповіла, як навчалась в школі

Школярка Злата неодноразово влаштовувала додаткові вихідні та прогулювала шкільні заняття. В підлітковому віці дівчина вперше спробувала палити. В школі більш за все майбутня співачка любила літературу. А ось точні науки були для неї складним завданням.

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, як навчалась в школі
Настя Каменських розповіла, як навчалась в школі

Дружина музиканта Потапа, Анастасія Каменських – до шостого класу мала гарні показники в навчанні. Але потім майбутня співачка стала… самотужки виправляти оцінки в табелі.
В шкільні роки Анастасії Каменських подобалось вивчати іноземні мови. Водночас, алгебру вона не любила. Вчитель математики неодноразово розповідав батькам дівчинки про її складнощі із вивченням цієї дисципліни.

Але батько Каменських відповідав на це з гумором. Мовляв – куплю доньці калькулятор.

В одному із інтервʼю Анастасія Каменських розповідала, що в 14 років вперше спробувала алкоголь.

Нові статті

Схожі статті

Схожі, як дві краплі води: 55-річна Інна Білоконь показала, як виглядає її донька Яна – копія мама

Багато хто знає Інну Білоконь завдяки її образу "мами" Вєрки Сердючки, але насправді акторка є люблячою дружиною та мамою - як виглядає її єдина донька?

“Зцілювати серця”: Ольга Фреймут розповіла, яку роматичну професію обрала собі її 7-річна донька Євдокія

Українська ведуча Ольга Фреймут розсекретила, ким мріє стати її молодша донька Євдокія, народжена в шлюбі із продюсером Володимиром Локотко. В дівчинки – романтична, але зовсім не прибуткова мрія.

Канікули закінчилися: 47-річна Камалія показала мить прощання з доньками – “Таке зараз наше життя”

Камалія після святкування дня народження доньок змушена була попрощатись із ними. Дівчата приїжджали до України ненадовго, а зараз – знов рушили до Лондону разом із батьком, Захуром Мохаммадом.

“Повернулась”: 54-річна Ірина Білик місяць не була в соцмережах і показала, що з нею сталось за цей час

54-річна співачка Ірина Білик влаштувала собі 30 днів відпочинку від соціальних мереж. Вона не зʼявлялася в Instagram протягом місяця і за цей час в житті артистки дещо змінилося.