“Аж слова забула, бідося”: 29-річна Аліна Гросу потрапила в скандал через виконання російської пісні

Аліна Гросу довгий час приховує свого другого чоловіка, який за здогадками фанатів є росіянином, тож не дивно, що співачка в США заспівала пісню Юрія Шатунова російською - кар'єрі в Україні кінець.

Відомій українській співачці Аліні Гросу, яка вже протягом кількох років проживає та працює в США, довелося знову потрапити в епіцентр скандалу. Нещодавно на корпоративному заході в Америці вона несподівано виконала пісню російською мовою, що стало причиною обурення серед українських слухачів. Співачка, яка зазвичай презентує свої треки українською, активно веде свої соціальні мережі українською мовою і постійно висловлює свою позицію щодо російського вторгнення в Україну, цього разу виконала пісню “Белые розы” російського співака Юрія Шатунова.

Інцидент стався на приватній вечірці, організованій українським підприємцем на честь його дня народження. Цей виступ викликав неоднозначну реакцію серед української аудиторії, яка очікувала від Гросу підтримки української культури та мови, особливо у контексті її активної позиції щодо конфлікту між Україною та росією.

Аліна Гросу натрапила на хейт через виконання пісні російською
Аліна Гросу натрапила на хейт через виконання пісні російською

Відео з виступом співачки швидко набрало популярність в Інтернеті, привернувши значну увагу користувачів Мережі. Особливу гостроту інциденту додало те, що організатором корпоративного заходу виявився українець, що відразу вплинуло на сприйняття події. Реакція шанувальників співачки була неоднозначною, особливо враховуючи її звичну мовну практику.

Відомо, що співачка не оголошувала про свій виступ на приватному заході, і як сама вона, так і її команда, утрималися від коментарів у соціальних мережах. Відсутність офіційних заяв з їхнього боку лише підсилювала обурення серед українців, які висловили своє незадоволення через виконання російських пісень, особливо через три роки після початку повномасштабного вторгнення.

Аліна Гросу натрапила на хейт через виконання пісні російською
Аліна Гросу натрапила на хейт через виконання пісні російською

Частина користувачів інтернету припускала, що мотиви співачки могли бути зумовлені фінансовими інтересами, звинувачуючи її у продажності. Додатково, особисте життя співачки, зокрема факт її шлюбу з російським громадянином, ще більше підкріпило обурення серед аудиторії, що вилилося в негативні відгуки та критичні коментарі.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.