“Подарунок є, можна розлучатися”: Оля Полякова розповіла про найдорожчий сюрприз від чоловіка за 16000 євро

Оля Полякова завжди жартує на тему свого особистого життя, зокрема про чоловіка-бізнесмена Вадима Буряковського - артистка розповіла про коштовний подарунок від нього та натякнула на "розлучення".

Українська співачка Оля Полякова нещодавно поділилася інформацією про найбільш цінний подарунок, який вона отримала від свого чоловіка. Артистка вразила слухачів не лише розповіддю про подарунок, але й його величезною вартістю.

Під час прогулянки вулицями столиці, Полякова натрапила на відомого блогера Ніколаса Карму. Блогер не змогла втриматися і запитала співачку про вартість її одягу. Оля Полякова охоче поділилася інформацією про ціну свого вбрання, а також згадала про розкішний подарунок, який їй подарував чоловік.

Оля Полякова розсекретила найкоштовніший подарунок від чоловіка. Фото з Instagram @nicolas_karma_official
Оля Полякова розсекретила найкоштовніший подарунок від чоловіка. Фото з Instagram @nicolas_karma_official

На момент зустрічі артистка була одягнена в бежевий комбінезон, доповнений босоніжками, а в руках тримала червону сумку. Вона зазначила, що більшість цих речей вона придбала ще багато років тому, проте вони досі є частиною її гардеробу і їй подобається їх носити.

Комбінезон, який вона носить, був куплений близько двадцяти років тому і коштував приблизно тисячу доларів. Сумка, яку співачка має в своєму гардеробі, була куплена приблизно п’ятнадцять років тому за близько тисячу п’ятсот доларів. Взуття, яке вона вибрала, обійшлося їй у сто євро.

Оля Полякова розсекретила найкоштовніший подарунок від чоловіка. Фото з Instagram @nicolas_karma_official
Оля Полякова розсекретила найкоштовніший подарунок від чоловіка. Фото з Instagram @nicolas_karma_official

Оля Полякова нещодавно презентувала новий розкішний аксесуар – годинник від Rolex, вартість якого складає приблизно 16 тисяч євро. Співачка відкрито поділилася інформацією про цю покупку і не вважає за потрібне приховувати її ціну. Вона пояснила, що цей годинник був її давнім бажанням, яке вона плекала протягом майже двадцяти років, і неодноразово просила свого чоловіка, бізнесмена Вадима Буряковського, зробити їй цей подарунок.

Полякова не звертає уваги на критику в Інтернеті, що стосується вартості її одягу та ювелірних виробів. Вона підкреслила, що сама заробляє свої гроші і має право витрачати їх на власний розсуд. Співачка зазначила, що її чоловік нарешті виконав її давнє бажання, подарувавши їй цей довгоочікуваний аксесуар.

Зірка наголосила, що не є держслужбовцем і що утримує свою команду та сплачує податки, тому вважає, що має повне право витрачати гроші на те, що їй подобається.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?