Як виглядає та чим займається перша офіційна дружина Олега Винника: вона схожа на відому співачку – оцініть

Ні для кого вже не є секретом, хто ж насправді є обраницею підкорювача жіночих сердець Олега Винника протягом багатьох років - як виглядає ця жінка?

Протягом багатьох років Олег Винник підтримував публічний образ холостяка, проте наразі його шанувальники дізналися, що насправді він є вірним чоловіком для своєї дружини.

Олег Винник — це була знана особистість у світі української музики, до того часу поки співак не натрапив на хейт через виїзд з України. До початку повномасштабного вторгнення він активно виступав, гастролюючи як у великих містах України, так і в провінційних регіонах. Його концерти приваблювали не лише вітчизняних, але й іноземних слухачів. Поряд з виступами, Винник часто давав інтерв’ю та підтримував зв’язок із публікою.

Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку
Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку

Однак весною 2022 року співак несподівано зник з інформаційного простору. Появилися чутки про те, що його відсутність могла бути пов’язана із серйозною хворобою. Проте нещодавно співак вперше з’явився на публіці та розповів про свій стан здоров’я та відповів на усі питання, які так довго цікавили його фанатів.

Варто зазначити, що на сторінці, яку часто називають сторінкою його дружини, давно не з’являлося нових публікацій. Мова йде про Таїсію Сватко, колишню бек-вокалістку Олега Винника, відому під псевдонімом Таюне.

Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку
Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку

У 90-х роках Таїсія Сватко вступила в шлюб з Олегом Винником. Церемонія стала справжнім святом для місцевих жителів. Таїсія, яка має музичну освіту і закінчила музичне училище, зустріла свого майбутнього чоловіка завдяки спільному захопленню музикою. У пари є дорослий син Юліан, який наразі проживає разом з батьками в Німеччині.

До початку вторгнення Сватко активно вела свій блог, регулярно публікуючи фотографії з концертів, сцени бекстейджу та нові знімки з професійних фотосесій. У її публікаціях часто можна було зустріти роздуми про творчість та різні аспекти артистичного життя.

Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку
Олег Винник вперше показав свою дружину-співачку

Аналізуючи профіль Таюне, можна помітити, що навіть під старими постами з’являються свіжі коментарі від фанатів, які запитували щось про Олега Винника. Деякі користувачі також залишають побажання здоров’я її близьким, що виглядає як натяк на “короля вовчиць”.

Раніше друг Олега Винника повідомляв, що артист свідомо підтримував образ холостяка, оскільки вважав, що це робить його більш привабливим для жінок.

Нові статті

Схожі статті

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?

Рожеві кульки і тато поряд: 47-річна Камалія похвалилася тортом, який подарувала донькам на день народження

Камалія відсвяткувала день народження доньок-двійнят разом із чоловіком Захуром. Батьки влаштували дівчатам справжнє свято – із білосніжними собачками, рожевими кульками і багатоярусним тортом.

“Лялька” навіть без макіяжу: 37-річна Настя Каменських вперше зізналась, чи робила якусь пластику

Завжди Настю Каменських можна побачити в чудовому вигляді, але як їй вдається залишатись такою розкішною, незважаючи на свій вік - чи причетна до цього пластика?