“Хто тут хто?”: Марічка Падалко вразила весь колектив 1+1 схожістю з 14-річною дочкою – “Я народила Катрусю”

48-річна ведуча новин з "1+1" Марічка Падалко з нагоди Дня знань 1 вересня показала нову світлину із молодшою донькою Катрусею. В цю дату в їх родині ще одне вагоме свято.

Телеведуча Марічка Падалко показала у своєму фотоблозі Instagram нову світлину із молодшою донькою. В День знань 1 вересня жінка розсекретила, чому саме любить перший день осені. Для неї він знаменний не тільки тим, що усі дітки йдуть до школи. Адже саме 1 вересня 14 років тому вона стала мамою втретє і народила чарівну донечку Катрусю.

У день народження доньки її зіркова мама зробила зі спадкоємицею фото на добру памʼять. Для коротенької фотосесії дівчата особливо не готувалися. Вбралися в звичайнісінькі повсякденні джинси, футболки, “вдягнули” на обличчя усмішки і вийшли до фотографа. На руці Марічки Падалко помітний годинник зі шкіряним ремінцем, який показує час 11:59 – ідеальний період для того, щоб зафільмувати чудові моменти швидкоплинного життя.

Катруся Соболєва – наймолодша з доньок Марічки Падалко та її чоловіка Єгора. Першого вересня дівчинці виповнилося 14 років і цю дату вона відзначила вдома, в Україні. Дівчинка повернулася на Батьківщину не так давно, проживши за кордоном довгих 2 роки. Катруся за цей час виросла та стала справжньою красунею.

Марічка Падалко довгий час не могла стати мамою. В юні роки вона була зосереджена на карʼєрі і про материнство майже не замислювалась. Коли ж час настав – то завагітніти не могла. Перебуваючи в першому шлюбі, зіркова ведуча так і не змогла понести та народити дитину.

В її житті все змінилося відтоді, коли жінка вийшла заміж за Єгора Соболєва. Вони з майбутнім чоловіком зустрілись у той час, коли обидва були ще в інших стосунках. Почуття пари виявилися сильнішими та вони вирішили покинути колишніх заради нового життя.

Незабаром Марічка завагітніла первістком. В подружжя народився син Михайло. Через кілька років в нього зʼявилися і дві сестрички – Марія та Катерина. Раніше їх зіркова мама розповідала, що хоче, аби усі її троє дітей виросли незалежними та, водночас – вміли домовлятися.

Усі троє дітей Марічки Падалко увібрали в себе найкращі риси обох батьків. Зовні вони схожі і на маму, і на тата.

Нові статті

Схожі статті

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.

“Довіра похитнулася”: 43-річний Притула назвав причину припинення дружби з Фреймут – “У мене є принципи”

Сергій Притула та Ольга Фреймут були улюбленою "парою" українського шоу-бізнесу, адже вони завжди підтримували гарні відносини та фліртували на камеру, але дружба швидко закінчилась - що сталося?

Колишня Потапа Ірина Горова розсекретила професію 26-річної доньки: “Спілкується англійською”

Колишня дружина музиканта Потапа та мама його єдиного сина Андрія Ірина Горова розсекретила, яку професію обрала її старша донька Наталія, якій виповнилося 26 років.