Донька Віктора Павліка виглядає старше за 30-річну дружину: брови-ниточки і чорне фарбоване волосся (ФОТО)

Співак Віктор Павлік в свої 58 років встиг стати батьком 4 рази. Серед усіх дітей в нього – лише одна донька. 37-річна Христина справжня красуня, яка… старша за нинішню дружину артиста.

Український співак Віктор Павлік у свої 58 років має багато регалій. Народний артист України три роки тому підтвердив статус багатодітного батька, коли четверта дружина Катя Репяхова народила йому четверту дитину. Батьки назвали хлопчика Михайликом. Він став для співака третім сином – після найстаршого Олександра і нині вже покійного Павла Павліка.

Окрім трьох синочків у Віктора Павліка є і єдина донька Христина Павлік. Зараз дівчині вже 37 років і за віком вона навіть старша за нинішню обраницю свого татуся – 30-річну Катю Репяхову.

Єдина донька співака народилась в другому шлюбі. Її музикантові подарувала жінка на імʼя Світлана. Коли дівчинка була зовсім маленькою – її батько разом з ними не жив. Віктор Павлік постійно перебував на гастролях та мешкав у Тернополі. До доньки та дружини приїздив лише на вихідних, коли в нього не було концертів.

Батьки Христини розлучилися, коли дівчинці було лише 7 років. Відомо, що зараз донька співака вже заміжня дама і змінила прізвище. Тепер вона за чоловіком – Василець. Цікаво, що вона на цілих 8 років старша за свою так звану мачуху Катерину Репяхову, з якою зараз одружений Віктор Павлік.

В останній день літа Христина в особистому фотоблозі Instagram оприлюднила нову світлину та вразила підписників стрункою фігурою. Дівчина нарядилася в чорну сукню міні, розпустила фарбоване чорне волосся та доповнила літній образ туфлями на велетенських підборах рожевого кольору, прикрашених бантом.

Донька відомого українського артиста присіла на сходинки біля якоїсь будови із колоною. Фотографія вийшла по-справжньому розкішною і по ній навіть не можна сказати, що цій дівчині вже 37 років.

Світлина Христини Павлік отримала купу приємних компліментів від користувачів соцмережі.

Дехто зазначив, що красуня із віком не міняється, залишаючись незрівнянною та вродливою.

Нові статті

Схожі статті

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.