Вєрка Сердючка разом із мамою завітала в гості до Клавдії Петрівни: як виглядала ця зустріч – є фото

Шоумен Андрій Данилко, відомий шанувальникам як Вєрка Сердючка – завітав зі своєю сценічною "мамою" Інною Білоконь до Палацу спорту. Там проходив другий сольний концерт співачки Klavdia Petrivna.

Український співак Андрій Данилко, більш відомий за своїм сценічним псевдонімом Вєрки Сердючки — побував у київському Палаці Спорту на другому сольному концерті Клавдії Петрівни. Він прийшов на виступ Соломії Опришко, яка виступає під цим псевдонімом — не один, а в компанії із своєю сценічною “мамою” Інною Білоконь.

 

Фанати помітили артиста в залі Палацу і зняли його на відео. Відповідний ролик зʼявився в соціальній мережі TikTok. До речі, ролик із артистами оприлюднила в Інтернеті блогерка та учасниця розважальних шоу “Від пацанки до панянки” та “Супермама” Ірина Слюнько.

 

Ірина доволі емоційно відреагувала на зустріч із своїм кумиром.

 

Така неймовірна зустріч з Данилком. Боже, подивіться, він найкращий. Я буду жити з вами. Оце пощастило – висловилась обрадувана блогерка

 

До речі, концерт Клавдії Петрівни привернув увагу не тільки Андрія Данилка та Інни Білоконь. На цьому заході також була присутня ведуча Маша Єфросиніна разом із молодшим сином Сашею.

Помітили в залі і молодого виконавця Артема Пивоварова. Артист згодом вийшов на сцену разом із господинею концерту, Klavdia Petrivna – щоб заспівати із нею запальний трек “Барабан”.

Андрій Данилко на концерті Клавдії Петрівни
Андрій Данилко на концерті Клавдії Петрівни

“Один Факт” раніше розповідав, що Klavdia Petrivna вперше із початку сольної карʼєри розсекретила свою зовнішність. До цього юна дівчина Соломія Опришко ретельно приховувала обличчя від широкого загалу під шляпками із великими полями та масками.

Однак фанати давно підозрювали, що під балахонами, капелюшками і масками ховається молода виконавиця Соломія Опришко.

На другому сольнику артистка вирішила відмовитись від традиційних капелюшків та вийшла до публіки в одних лишень окулярах.

Слід зазначити, що під час свого сольного шоу виконавиця презентувала відео про незалежну Україну – від проголошення Незалежності до Революції Гідності та подій на Майдані в 2014 році.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?