“Пишаюся”: Маша Єфросиніна показала, яку нагороду отримав її чоловік-воїн від нового головнокомандувача

На особистій сторінці ведучої Маші Єфросиніної в Instagram останнім часом зʼявляється багато сімейних світлин. Наприклад, жінка похвалилася новою нагородою свого чоловіка, Тимура Хромаєва.

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла, чому вона пишається своїм чоловіком, Тимуром Хромаєвим. Взагалі-то, приводів для гордості в неї, як в дружини – багацько. Адже обранець і зовні вродливий та статний, і в побуті – помічник, і батько для дітей – турботливий.

Є в Тимура Хромаєва ще декілька рис, якими можна пишатися. Наприклад, він сміливий та хоробрий воїн, який відразу після початку повномасштабного вторгнення став на захист рідної країни та продовжує боронити українські кордони і донині.

Днями його дружина Марія Єфросиніна похвалилася нагородою, яку чоловікові вручив новий український головнокомандувач Олександр Сирський. Ведуча навіть сфотографувала цю відзнаку, щоб її змогли побачити численні користувачі, що підписані на неї в соціальних мережах.

Отже, обранець телезірки отримав в якості нагороди Срібний Хрест. В офіційному документі зазначено, що ця відзнака вручається старшому лейтенанту Тимуру Хромаєву.

Маша Єфросиніна похвалилася нагородою чоловіка-захисника
Маша Єфросиніна похвалилася нагородою чоловіка-захисника

З нагоди цієї урочистої події дружина Маша звернулась зі щемливим зверненням до чоловіка. Вона заявила, що дуже пишається своїм коханим.

Своїми діями ти даєш мені віру, що ми вистоїмо – зазначила Єфросиніна

До речі, декілька днів тому подружжя Марії Єфросиніної і Тимура Хромаєва відзначили 21 річницю свого весілля. Ведуча ніжно привітала коханого із цим родинним святом та пригадала момент знайомства. Виявилось, що після першої зустрічі хлопець втратив її номер телефону і другого побачення між ними могло й не бути. Але Доля вирішила інакше.

Їх шлюб не можна назвати повністю щасливим. Адже в житті пари був період, коли діло йшло до розлучення. Однак Маша і Тимур змогли зберегти відносини і родину. В подружжя – двоє дітей.

Старша донька Нана – зовсім доросла та мешкає окремо. Молодший син Саша нещодавно відсвяткував день народження (10 років). Батьки в цей день були поряд і влаштували хлопчику сюрприз на природі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?