“Ми знайомі 23 роки”: 41-річна Ліза Глінська більше його не приховує – як виглядає чоловік зірки “МастерШеф”

Переможниця та суддя "МастерШеф" Ліза Глінська мала досить багато важких випробовувань за своє життя, доки не знайшла коханого чоловіка - хто він та як виглядає?

Ліза Глінська, яка здобула перемогу у другому сезоні кулінарного шоу “МастерШеф”, перебуває у стосунках з чоловіком, що займається кондитерським мистецтвом. Вона вийшла заміж у 2022 році, незабаром після початку масштабного вторгнення в Україну.

Їхнє весілля було скромним і відбулося в колі близьких у столиці України. Того дня пара відзначала свою подію під звуки сирен тривоги. Замість класичних весільних костюмів, вони обрали вишуканий український національний одяг. Ліза була в блакитній вишиванці з жовто-блакитним віночком, а її чоловік одягнув білу сорочку з вишивкою.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @lizaglinskaya
Зірка МастерШеф Ліза Глінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @lizaglinskaya

Ліза вже пережила не одне кохання та не один шлюб. У минулому вона мала щасливі стосунки, під час яких разом з партнером очікувала народження дитини. Однак через медичну помилку малюк народився мертвим. Ця трагедія стала серйозним ударом для жінки, і їй знадобилося багато часу, щоб оговтатися від пережитого горя. Внаслідок цього стосунки з чоловіком розірвалися, і молода жінка замкнулася в собі.

Проте життя жінки отримало новий поштовх завдяки її захопленню кулінарією. Вона знайшла нового супутника життя, який також працює в цій сфері – він професійний кондитер. Цей новий партнер має сина від попереднього шлюбу, який частину часу проводить з батьком, тому жінка стала мачухою.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @lizaglinskaya
Зірка МастерШеф Ліза Глінська вперше показала свого обранця. Фото з Instagram @lizaglinskaya

Зараз вона перебуває у стосунках із чоловіком на ім’я Максим, з яким знайома вже 23 роки, а разом вони живуть вже чотири роки. Познайомилася ця пара ще на другому курсі університету, і спочатку молоді студенти спілкувались через телефонні дзвінки вночі. Поступово їхні стосунки розвивалися, і вони почали зустрічатися та проводити час разом.

Тоді юнак засумнівався у вірності своєї обраниці, що стало причиною для завершення їхніх стосунків. Ця подія стала справжньою трагедією для Глінської. Згодом, Ліза та Максим випадково зустрічалися кілька разів, і з часом, після кількох років розлуки, вони вирішили обмінятися телефонами, щоб мати можливість вітати один одного зі святами. Так їхні стосунки набули характеру довгої дружби.

Пізніше Максим розлучився зі своєю дружиною та він з Лізою вирішили дати один одному ще один шанс і відновити свої стосунки.

Нові статті

Схожі статті

“Веселе дівчисько”: 54-річна Бурмака звернулась до Опришко, яка ховалась під псевдонімом Klavdia Petrivna

Українська співачка Марічка Бурмака вперше прокоментувала сольний виступ юної колеги Соломії Опришко, більш відомої як Klavdia Petrivna. Як саме вона відреагувала на цей захід?

Його оточують лише дівчата-красуні: 41-річний Євгеній Кошовий показав свою родину – давно не холостяк (ФОТО)

Євген Кошовий здобув шалену популярність завдяки "Кварталу-95" та гумору, а в житті чоловік є зразковим сім'янином і татом - як виглядає вся його родина?

“Якби було менше яду”: 24-річна Катерина Остапчук розповіла про реакцію батьків на її стосунки з шоуменом

Катерина та Володимир Остапчук мають 16 років різницю у віці, але за їх словами, на стосунки це ніяк не впливає - якою ж була реакція батьків дівчини на цю новину?

Була для всіх іконою краси, а потім зникла: де зараз 36-річна Шоптенко і чим займається – в Україну ні ногою

Олена Шоптенко успішно будувала свою кар'єру в Україні, але як тільки з'явилась можливість виїхати, вона це зробила: куди зникла переможниця "Танців з зірками?"