“Веселе дівчисько”: 54-річна Бурмака звернулась до Опришко, яка ховалась під псевдонімом Klavdia Petrivna

Українська співачка Марічка Бурмака вперше прокоментувала сольний виступ юної колеги Соломії Опришко, більш відомої як Klavdia Petrivna. Як саме вона відреагувала на цей захід?

Співачка Марія Бурмака у понеділок, 2 вересня, на своїй особистій сторінці у Facebook висловилась про перший великий концерт та творчу діяльність молодої колеги Klavdia Petrivna.

Артистка, яка від початку карʼєри виступала в балахонах та прикривала обличчя широкими капелюшками і масками – нещодавно дала два сольних концерти в Палаці спорту (Київ). Там вона вперше розсекретила, ким є насправді. Отже, під костюмом Клавдії Петрівни ховалася 18-річна красива дівчина Соломія Опришко.

Марія Бурмака похвалила Соломію Опришко
Марія Бурмака похвалила Соломію Опришко

Щодо справжньої особи цієї виконавиці висловилась 54-річна Марія Бурмака. За словами жінки, під товстими та щільними костюмами Клавдії багато хто із слухачів вбачав образ дами періоду декадансу. Така собі королева драми із димчатими очима, загостреними рисами обличчя і “надломленою цигаркою в тонких пальцях”. Бурмака зазначила, що саме на нього натякала і аватарка на офіційному каналі Клавдії Петрівни в Youtube.

А побачили ви веселе дівчисько із посмішкою від вуха до вуха, щічками-яблучками та усім завзяттям 18-річної енергії — розповіла Марічка Бурмака

На думку 54-річної української артистки – це прекрасно. Бурмака на своїй особистій сторінці у Facebook похвалила колегу:

Соломія Опришко – ти молодчина – звернулась вона до “мами” Клавдії Петрівни

Нагадаємо читачам, що популярність та слава прийшли до Клавдії Петрівни після виконання пісні “Я щаслива”. Вона була презентована широкому загалу восени 2023 року.

На протязі наступних місяців після премʼєри співачка ховалась під балахонами та масками і приховувала власну особу. В квітні 2024 року Klavdia Petrivna зʼявилася на сцені вперше. Сталось це під час сольного виступу іншого виконавця – Артема Пивоварова. Її дівоча фігура була прихована під щільним плащем, а обличчя закривала широка маска.

Раніше блогер-пліткар Богдан Беспалов вже казав, що під псевдонімом Клавдії Петрівни ховається виконавиця Соломія Опришко. Згодом ці чутки були підтверджені під час виступу Клавдії Петрівни в Палаці спорту.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.